De Prinsenhof 1 02 4004 LN Tiel

€ 1.800 /mnd

Omschrijving

Op een fraaie zichtlocatie op het jonge bedrijventerrein 'Medel' wordt deze bedrijfsunit met kantoorverdieping en 3 eigen parkeerplaatsen te huur aangeboden. De unit is gelegen op gunstige afstand van Rijksweg A15, waardoor gemakkelijk aan te rijden.

De unit is als volgt ingedeeld:
Loopdeur of overheaddeur naar open ruimte met bergkast en meterkast, trapopgang naar 'tussenverdieping' met magazijn en open ruimte welke nu in gebruik is als vergaderruimte en kantoorverdieping met pantry en toilet.

Bedrijvenpark Medel:
Het bedrijvenpark is centraal in het land gelegen, kent een goede aansluiting op Rijksweg A15 (Rotterdam-Nijmegen) en de containerterminal in het Amsterdam-Rijnkanaal.
Medel heeft een ruime en groene opzet met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Het is een aantrekkelijk bedrijvenpark met een goed werkende parkmanagement organisatie, dat wordt beheerd door de Coöperatie Medel. Deze actieve coöperatieve vereniging organiseert zaken als onderhoud, centrale inkoop, beveiliging, vervoersmanagement, bewegwijzering en groenbeheer.

Diverse bovenregionale bedrijven hebben zich reeds hier gevestigd waaronder Itho-Daalderop, DHL, Lidl distributiecentrum en Küehne+Nagel Logistics.

Ligging:
Op bedrijvenpark “Medel” op zichtlocatie aan de doorgaande weg nabij afslag van de A15. Bedrijvenpark Medel ligt in de gemeente Tiel tussen het Amsterdam-Rijnkanaal en de A15. De uitstekende infrastructuur betekent optimale bereikbaarheid, de kracht van Bedrijvenpark Medel. Bovendien blijft Medel een ‘groene knoop’ in het landschap. En duurzaam bedrijvenpark met landschappelijke waarde. Gelegen nabij het recreatiegebied De Beldert en Golfbaan “De Batouwe”. Kortom, een toplocatie voor ondernemend Rivierenland. Daarnaast ligt Tiel geografisch zeer gunstig. Arnhem, Nijmegen, Utrecht en ’s-Hertogenbosch zijn per auto in circa 30 minuten bereikbaar en Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven in circa 50 minuten.

Parkeren
Voor het pand zijn drie eigen parkeerplaatsen gelegen.

Bereikbaarheid
Het Eek is goed te bereiken met eigen en openbaar vervoer. Vanaf het NS Station vertrekken met grote regelmaat treinen naar Arnhem, Geldermalsen en Utrecht. Voorts is binnen 2 autominuten de autosnelweg A 15 (Rotterdam Rijnmond – Knooppunt Arnhem Nijmegen) en de doorgaande provinciale weg (Culemborg (A2) – Kesteren) te bereiken. Via de snelweg A 15 is er voorts aansluiting op het Landelijk snelwegennetwerk. Tiel is gelegen aan het Amsterdam- Rijnkanaal en de rivier de Waal en door de aanwezigheid van een haven is de bereikbaarheid over het water als uitstekend te typeren.

Bestemmingsplangegevens:
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Kanaalzone' van de gemeente Tiel, welk plan is vastgesteld op 20-11-2013. Hierin is het object bestemd als 'Bedrijventerrein' met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 5.1’, alsmede ‘specifieke vorm van waarde – beeldkwaliteit’. Daarnaast geldt er een gebiedsaanduiding ‘geluidszone-industrie’ en ‘wetgevingszone-afwijkingsgebied-3’ waarop in 2017 een parapluherziening is vastgesteld. In dit laatste herzieningsplan is het object aangewezen a;s ‘gebiedsaanduiding overige zone- gezoneerd industrieterrein'.
Door deze bestemming is het object te gebruiken voor doeleinden van handel en bedrijf in de categorieën 1 tot en met 5.1 van de staat van bedrijfsactiviteiten, met daaraan ondergeschikt;
o.a. detailhandel als nevenactiviteit, bijhorende kantoren (tot maximaal 1.500 m² bvo), parkeervoorzieningen. Er geldt een maximaal toegestane goothoogte van 16 m¹, een maximale bouwhoogte van 20 m¹ en een maximum bebouwingspercentage van 80%.

Huurtermijn en overige condities
- De aansluitingen t.b.v. nutsvoorzieningen zijn aanwezig en worden op naam van huurder afgesloten.
- Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar/verhuurder.
- Huurbetaling: per maand vooruit.
- Uitgangspunt is een met BTW-belaste verhuur en een eerste huurperiode van 5 jaar met telkens 5 optiejaren.
- Er wordt een bankgarantie gevraagd van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
- Er wordt een huurovereenkomst opgesteld conform standaard ROZ-huurovereenkomst.
- Jaarlijks wordt een huurprijsaanpassing doorgevoerd op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, vastgesteld door het CBS).

Servicekosten
Servicekosten zijn € 153,00 per maand en te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, voor bijdrage aan onderhoud overheaddeur, CV-ketel en heater, onderhoud buitenterrein en glasbewassing.

Diversen
De oppervlakte van de tussenverdieping van circa 50 m2 is niet meegenomen in de totale oppervlakte. Het totaaloppervlakte inclusief tussenverdieping is circa 240 m2. Deze tussenverdieping is later aangebracht.

Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.800 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.750 per maand
Servicekosten
€ 153 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
190 m²
Bedrijfshal oppervlak
190 m²
Vrije hoogte
4,7 m
Vrije overspanning
10 m
Draagvermogen
2.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Prinsenhof 1 02

€ 1.800 /mnd