Polderweg 5 4005 GA Tiel

€ 48.000 /jr

Omschrijving

Te huur op bedrijventerrein Latenstein te Tiel, op ruime kavel gelegen bedrijfsruimte met kantoren in prima staat van onderhoud. Het omliggende buitenterrein is grotendeels bestraat met klinkers en stelconplaten en is er een afsluitbare toegangspoort naar de achtergelegen bedrijfsruimte.

De bedrijfsruimte bestaat uit circa 765 m2 v.v.o. bedrijfsruimte, circa 125 m2 v.v.o. kantoorruimte en circa 70 m2 v.v.o. opslag middels een entresolvloer in de bedrijfshal. Het pand is gebouwd op basis van een staalconstructie met geïsoleerde panelen en deels metselwerk, een gladde vloeistofdichte betonnen vloer met een dragend vermogen van 2.500 kg/m2, houten kozijnen met dubbel glas, krachtstroomvoorzieningen, gasgestookte heaters in de bedrijfsruimte, een plat bitumen dak en enkele 'basic'-kantoren en voldoende sanitair. Voor en naast het pand is voldoende ruimte voor opslag en het parkeren van auto's op eigen terrein.

Het onderhavige bedrijfsobject is gelegen op bedrijventerrein Latenstein, centraal gelegen tussen het stadscentrum van Tiel en de bedrijventerreinen Kellen en Medel, aan de A15 (Rotterdam-Nijmegen-Arnhem). Bedrijventerrein Latenstein is ruim 50 jaar geleden ontstaan en is daarmee het oudste bedrijventerrein van Tiel. Het is ongeveer 30 hectare groot, biedt ruimte aan bijna 100 bedrijven en veel van deze bedrijven kennen een lange historie op Latenstein. In de nabije toekomst wordt het terrein verder gerevitaliseerd.

De huurprijs bedraagt € 48.000,00 per jaar te vermeerderen met BTW. Huurder dient zelf een aansluiting voor de nutsbedrijven op zijn naam te realiseren. De huurtermijn bedraagt 5 jaar plus 5 optiejaren. Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting is verplicht.

Heeft u interesse of wilt u meer weten over dit pand, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op: Tony Bouten

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 48.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993

Oppervlakten

Oppervlakte
890 m² (in units vanaf 765 m²)
Bedrijfshal oppervlak
765 m²
Terrein oppervlak
2.290 m²
Kantoor oppervlak
125 m²
Vrije hoogte
5 m
Vrije overspanning
21 m
Draagvermogen
2.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Betonvloer, heater, krachtstroom, lichtstraten, overheaddeuren, pantry, toilet en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
25 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Polderweg 5

€ 48.000 /jr