Jules Verneweg 9 5015 BD Tilburg

€ 49.000 /jr

Omschrijving

TE HUUR Bedrijfsruimte met showroomruimte en kantoren Jules Verneweg 9 Tilburg

Algemeen
Centraal gelegen aan de hoofdverkeersader op Loven is deze bedrijfsruimte gesitueerd.
Het object beschikt over een centrale entree aan de voorzijde van het object. Op de begane grond en op laag 1 zijn verschillende moderne kantoren beschikbaar. Een groot deel van de bedrijfsruimte is ingericht als showroom. De toegang tot de bedrijfsruimte vindt plaats aan de voorzijde van het pand.

Het object is uitermate geschikt voor showroom- en/of kantoor gerelateerde ondernemingen op een aansprekende locatie.

Locatie
Zoals aangegeven is de Jules Verneweg de belangrijkste doorgaande weg op industrieterrein Loven en vormt de verbinding tussen de Bosscheweg en de Noordoosttangent. Industrieterrein Loven is het enige bedrijventerrein binnen de Gemeente Tilburg dat beschikt over een haven en een railterminal. Met name de aanwezigheid van zowel een barge als een railterminal is een belangrijke beweegreden voor bedrijven om zich op dit bedrijventerrein te vestigen. Dit gemêleerde bedrijventerrein ten Oosten van Tilburg kenmerkt zich door de diversiteit in gebouwen en de gebruikers daarvan. Enkele bekende bedrijven die gevestigd zijn op dit bedrijventerrein zijn: Rhenus, Albert Heijn, MOL Logistics en SCA Packaging.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is mede door de aanleg van de Noord-Oosttangent uitstekend te noemen. Deze verbindingsroute zorgt voor aansluiting op de snelwegen A 268 (Tilburg – Waalwijk) en A 58 (Breda – Eindhoven en Breda - ’s-Hertogenbosch). Het centraal station van Tilburg bevindt zich tevens op redelijk korte afstand van het industrieterrein.

Kantooroppervlakte
De kantoorruimte bedraagt 416 m2 en is gedeeltelijk inpandig gerealiseerd. Van de bedrijfsruimte is circa 900 m2 in gericht als showroom.

Opleveringsniveau
De kantoor- annex showroomruimtes worden casco opgeleverd en kunnen in overleg met verhuurder worden ingericht met zaken zoals pantry en toiletgroep. Aan de linker- en rechterzijde van het object worden geïsoleerde transportdeuren geplaatst op de begane grond, wat met name voor de showroomfunctie een sterke eigenschap is van dit gebouw.

Parkeren
Voor huurder zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op het bij het gebouw behorende parkeerterrein en in het openbaar gebied.

Huurprijs
€ 49.000,-- per jaar,

De huurprijzen zijn bij vooruitbetaling per kwartaal verschuldigd en worden vermeerderd met B.T.W. en servicekosten.

B.T.W.
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurindexering
De huurprijs zal voor het eerst een jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenindex (CPI), reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Door of vanwege verhuurder zal een nader te bepalen aantal diensten aan huurder worden geleverd. De servicekosten gelden per m² per jaar, te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting. en zullen bij wijze van voorschot en op basis van nacalculatie aan huurder in rekening worden gebracht. Deze lasten zijn bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen.

Huurtermijn
5 (vijf) jaren en verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaren.

Bankgarantie
Ter grootte van minimaal 3 maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Huurcontract
Gebaseerd op het model, zoals in juli 2003 is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Oplevering
In overleg, op korte termijn.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 49.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 75.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten

Oppervlakte
1.822 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.406 m²
Kantoor oppervlak
416 m²
Perceel
1.804 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jules Verneweg 9

€ 49.000 /jr