Kraaivenstraat 36 05 5048 AB Tilburg

€ 115.000 k.k.

Omschrijving

Op bedrijventerrein Kraaiven in een verzamelcomplex gelegen bedrijfs- annex kantoorruimte met ruime parkeergelegenheid op het omliggende terrein.

LIGGING:
Bedrijventerrein Kraaiven, onder andere bekend om zijn autoboulevard, is gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum en uitvalswegen. De Kraaivenstraat ligt parallel aan de Midden Brabantweg (N261 Tilburg - Waalwijk) en is daarmee zeer goed bereikbaar.

HET COMPLEX EN PARKEREN:
Het bedrijfsverzamelcomplex bestaat uit twee gebouwen met elk 18 units. Het omliggende terrein betreft een gezamenlijk eigendom (op basis van mandeligheid). Op dit terrein zijn aan deze bedrijfsunit 2 privé parkeerplaatsen toegewezen en er zijn verder voldoende bezoekersparkeerplaatsen aanwezig. Het terrein is afgesloten door middel van een stalen hekwerk met twee elektrisch bedienbare schuifpoorten.

BESTEMMING:
Op grond van het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Kraaiven 2008" is het object bestemd als bedrijventerrein, waar bedrijven tot en met milieucategorie 3.1 zijn toegestaan. Het volledige bestemmingsplan is te raadplegen via of desgewenst op te vragen via ons kantoor.

INDELING:
Begane grond (totaal circa 67 m²):
Entree met trapopgang en toiletgroep (dames- en herentoilet, elk met fonteintje). Meterkast met 18 groepen, 4 aardlekschakelaars, watermeter en stadsverwarmingsunit. Aparte keuken met keukenblok voorzien van spoelbak en close-in boiler. De rest van de bedrijfsruimte is gesplitst in twee ruimten, met aan de voorzijde een glazen pui met extra brede loopdeur. De vloer is afgewerkt met een coating.

1e verdieping (totaal circa 67 m²):
Overloop met kitchenette. Van de binnenzijde geïsoleerde serverruimte. Verder in twee delen gesplitste kantoor- / bedrijfsruimte.

- De kantoor- / bedrijfsruimten zijn voorzien van systeemplafonds met lichtarmaturen en geluidsboxen, kabelgoten en diverse wateraansluitingen.
- Het geheel wordt verwarmd door middel van radiatoren (stadsverwarming);
- Voorzien van een alarminstallatie en brandhaspel.

Vereniging van eigenaren (VVE):
Om de belangen van de eigenaren van de verschillende bedrijfsunits te behartigen en het complex te beheren en onderhouden is er een VVE opgericht. Lidmaatschap is verplicht. Het aan de VVE te betalen bedrag aan servicekosten bedraagt circa € 365,-- exclusief btw per kwartaal.

Interesse gewekt? Wij plannen graag een afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 115.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
134 m²
Bedrijfshal oppervlak
134 m²
Perceel
72 m²

Indeling

Voorzieningen
Krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kraaivenstraat 36 05

€ 115.000 k.k.