Jules de Beerstraat 18 18A 5048 AH Tilburg

€ 925.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP Bedrijfsruimte met kantoren Jules de Beerstraat 18 en 18 A Tilburg

Algemeen
Het object is gelegen op een uitstekende locatie op bedrijventerrein Kraaiven en maakt deel uit van een complex, bestaande uit twee geschakelde middelgrote bedrijfsruimtes. Het gebouw heeft een zakelijke uitstraling en verkeert in een goede staat van onderhoud. De bedrijfsruimte is 895 m2 groot en geschikt voor opslag- en/of productiewerkzaamheden en is aan de voorzijde voorzien van 400 m2 showroom en kantoor. De geschakelde bedrijfsruimte is verhuurd aan een onderneming in productie en plaatsing van kozijnen en dakkapellen. Deze ruimte heeft een oppervlakte van 810 m2 bedrijfsruimte in combinatie met 100 m2 kantoorruimte. Het buitenterrein is verhard middels klinkerbestrating en is ingericht met ruim voldoende parkeerplaatsen voor personeel en bezoekers. Aan de achterzijde van de beide bedrijfsruimten bevindt zich een tweede buitenterrein in de omvang van 1.500 m2 met een nishut van 140 m2.

Locatie
Bedrijventerrein Kraaiven is gelegen aan de Noordwest zijde van Tilburg en kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijven, zowel qua grootte als qua activiteiten, alsmede door een uitstekende bereikbaarheid. In de nabije omgeving van deze locatie zijn een aantal grote en/of bekende bedrijven gevestigd zoals Ad van Geloven Snacks, IFF, Fabory en Destil. Daarnaast zijn op het bedrijventerrein een groot aantal ondernemingen actief in het midden- en kleinbedrijf en is de entree van het bedrijventerrein ingericht als een heuse autoboulevard.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid per auto
Het bedrijventerrein heeft via de noordelijke Tangent een directe verbinding met de snelweg A261 Tilburg-Waalwijk (richting A59), de snelweg A58 (Vlissingen – Breda – Eindhoven) en de N65 (Tilburg – ’s-Hertogenbosch).

Ligging t.o.v. luchthaven
De dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven Airport, gelegen op circa 40 km en met vrachtverkeer binnen 30 minuten bereikbaar. De luchthaven Schiphol ligt op circa 120 km afstand.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Per openbaar vervoer wordt een frequente busdienst onderhouden vanaf het centraal station van Tilburg naar het bedrijventerrein. De dichtstbijzijnde bushalte is gelegen op circa 5 minuten loopafstand.

Haven- en railverbinding
Onlangs is op het naastgelegen bedrijventerrein Vossenberg West II een tweede Tilburgse Barge Terminal gevestigd. Deze terminal kent via het Wilhelminakanaal vaste lijndiensten richting de Rotterdamse haven en beschikt over een eigen douane-entrepot. De havens van Rotterdam en Antwerpen liggen op circa 80 km afstand. Naast de terminal is op het terrein aan het Wilhelminakanaal ook een zogenoemde zwaaikom gerealiseerd. Het kanaal is op die plek verbreed zodat schepen kunnen keren. Op het nabij gelegen bedrijventerrein Loven bevindt zich eveneens een Barge- en Rail Terminal.

Vloeroppervlakte
Het object heeft een totale vloeroppervlakte van circa 1.705 m2 bedrijfsruimte en 500 m2 kantoor/ showroom. Van deze ruimte is 810 m2 bedrijfsruimte en 100 m2 kantoor verhuurd aan een derde partij en is voor een eigenaar gebruiker de overige 895 m2 hal, 400 m2 showroom/ kantoor beschikbaar en een buitenterrein van 1.500 m2 met nishut beschikbaar.

Het totale perceel heeft een oppervlakte van 4.098 m2.

Parkeren
Bij het object zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor exclusief gebruik. Daarnaast zijn er een ruim aantal parkeerplaatsen vrij voor bezoekers.

Koopprijs
€ 925.000,= k.k.

Koopcontract
Gebaseerd op het ROZ-model (2014), zoals is vastgelegd door de NVM in samenwerking met het notariële broederschap

Oplevering
In overleg, op korte termijn.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 925.000 kosten koper
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961

Oppervlakten

Oppervlakte
2.205 m² (in units vanaf 895 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.705 m²
Terrein oppervlak
1.500 m²
Kantoor oppervlak
500 m²
Perceel
4.098 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, overheaddeuren, betonvloer, heater en toilet

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jules de Beerstraat 18 18A

€ 925.000 k.k.