Van Bylandtachterstraat 24 5046 MB Tilburg

€ 465.000 k.k.

Omschrijving

TILBURG ALGEMEEN
Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

LOCATIE
Het object is gelegen in de wijk ‘Hasselt’ ten noorden van het centrum van Tilburg. Deze wijk is een van de oudste wijken van Tilburg en daardoor erg bekend bij de inwoners. De panden in de wijk hebben veelal een woonbestemming, daarnaast zijn er panden met een winkel-, industrie- of kantoorfunctie. Vanaf de locatie van het onderhavige object is zowel de Ringbaan-West als de Ringbaan-Noord erg snel te bereiken. Door deze ligging bent u erg snel op een van de snelwegen rondom Tilburg richting Eindhoven, Breda, Den Bosch en Waalwijk.

OBJECT
Het pand dat in 1940 werd gebouwd is voorheen gebruikt door een drukkerij waarna het pand een herindeling heeft ondergaan. Inmiddels bestaat het pand uit 4 bedrijfsunits van verschillende groottes en een apart kantoor met pantry op de begane grond en 11 kantoren met gezamenlijk een pantry en sanitaire voorzieningen op de eerste verdieping. Alle bedrijfsunits beschikken over een elektrische roldeur en één van de units beschikt over een eigen keuken. Het pand is gelegen op een woonterrein met bedrijvigheid waarvan volgens het bestemmingsplan 100% bebouwd mag worden met een maximale bouwhoogte van 6 meter. Hierbij moet in acht worden genomen dat er recht van overpad geldt voor de woningen achter het pand. Daarnaast is in het bestemmingsplan opgenomen dat er geen woningen gerealiseerd mogen worden in dit object. Desondanks zijn er veel mogelijkheden met het pand dat gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden zoals detailhandel, groothandel, productie, horeca of dienstverlening.

OPPERVLAKTE
Bedrijfsruimten + kantoor begane grond: ca. 260 m² BVO
Kantoren 1e verdieping: ca. 260 m² BVO

VOORZIENINGEN BEDRIJFSRUIMTEN:
• Electrische roldeuren
• Betonvloer
• Verwarming via radiatoren

VOORZIENINGEN KANTOREN:
• Verwarming via radiatoren
• Houten trap naar 1e verdieping
• Toiletten en douches
• Keukenblok met koelkast

PARKEREN
Enkele meters buiten het terrein zijn openbare parkeerplaatsen aanwezig. Op het terrein kan er laden en lossen plaatsvinden voor de ingang van de units.

VRAAGPRIJS
€ 465.000,- k.k.

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg , op korte termijn

ZEKERHEIDSSTELLING
Door koper zal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom gesteld worden, uiterlijk beschikbaar ten tijde van ondertekening van de koopovereenkomst.

NOTARIS
Nader door koper te bepalen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 465.000 kosten koper
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944

Oppervlakten

Oppervlakte
520 m²
Bedrijfshal oppervlak
260 m²
Kantoor oppervlak
260 m²
Perceel
400 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Van Bylandtachterstraat 24

€ 465.000 k.k.