Nieuwsteeg 26 4196 AM Tricht

€ 455.000 k.k.

Omschrijving

Combinatie van twee moderne multifunctionele bedrijfshallen gelegen op bedrijventerrein Nieuwsteeg in Tricht (gemeente Geldermalsen). Bedrijventerrein Nieuwsteeg in Tricht is kleinschalig maar actief. Geldermalsen ligt gunstig midden in het land in de directe nabijheid van het kruispunt tussen de A2 en de A15. Het beschikbare object bestaat uit een grote (30 x 15 meter) en een tweede, kleinere (8 x 15 meter) bedrijfsloods gebouwd in respectievelijk 2010 en 2002. Voor het pand ligt een mooi voorterrein voor parkeren, laden en lossen. De grote loods beschikt over drie overheaddeuren; de kleinere loods één. Er is een kantoorgedeelte aanwezig met twee kamers, een pantry en een toiletruimte. De twee panden komen beschikbaar omdat PolyEurope gaat verhuizen naar een groter pand. Dit is 580 m² BVO aan moderne functionele bedrijfsruimte voor een redelijke prijs.

Nieuwsteeg 26 ligt aan de zuidoostelijke rand van het gelijknamige kleinschalige bedrijventerrein in Tricht. Tricht maakt deel uit van de gemeente WestBetuwe en ligt tegen Geldermalsen. Geldermalsen is gunstig gelegen in het midden van het land bij de kruising van de A2 en de A15. Ten noorden van de kern van Tricht wordt binnenkort een nieuwe ontsluitingsweg gerealiseerd. In de directe omgeving bevinden zich diverse bedrijven zoals een bedrijf dat zich bezig houdt met standbouw, een aannemingsbedrijf en een groot bedrijf dat fruitsorteermachines produceert. De grote bedrijfsloods deelt één wand met een kleinschalige handelsonderneming. Voor de bedrijfsloods aan de Nieuwsteeg is een ruim buitenterrein aanwezig. De tweede, kleinere, bedrijfsloods is, behalve via eigen terrein, ook bereikbaar via een ontsluitingsweg. Deze ontsluitingsweg is echter geen openbare weg.

Oppervlakten en afmetingen
- Kadastraal gemeente Geldermalsen, sectie K, nummer 914, ter grootte van 10 a en 95 ca (1095 m²).
- Bebouwd oppervlak circa 580 m².
- Onbebouwd oppervlak circa 515 m² volledig verhard met klinkerbestrating.
- Vloeroppervlak bedrijfsruimte circa 530 m² BVO (410 m² + 120 m²);
- Vloeroppervlak kantoor circa 50 m² BVO;
- Vloeroppervlak totaal circa 580 m² BVO (460 m² + 120 m²) exclusief entresolvloeren.
- Vloeroppervlak bedrijfsruimte circa 493 m² VVO (386 m² + 107 m²);
- Vloeroppervlak kantoor circa 48 m² VVO;
- Vloeroppervlak totaal circa 541 m² VVO (434 m² + 107 m²) exclusief entresolvloeren.
- Inhoud totaal circa 3.350 m³ (2.700 m³ + 650 m³).
- Nokhoogte circa 7,1 m¹ (grote bedrijfsloods);
- Nokhoogte circa 5,8 m¹ (tweede bedrijfsloods).
- Vloerbelasting begane grond onbekend (geraamd op 1.500 kg/m²);
- Vloerbelasting entresolvloeren onbekend maar passend bij de functie.

Bouwkundige kenmerken. De grote bedrijfsloods is gebouwd in 2010. De tweede, kleinere, loods is gebouwd in 2002. De draagstructuur van beide panden bestaat uit een stalen constructie. De gevels zijn opgetrokken met een gemetselde plint met daarboven geïsoleerde stalen sandwichpanelen. In de gevels zijn raam- en deurkozijnen opgenomen voorzien van isolerende beglazing. De vloeren van de begane grond zijn monoliet gestorte betonvloeren. De verdiepingsvloer boven het kantoorgedeelte en de entresolvloer in de tweede loods zijn van hout. Beide loodsen hebben een zadeldak dat is voorzien van geïsoleerde dakpanelen gecombineerd met asbestvrije golfplaten. De grote loods is volledig kolomvrij en meet circa 15 x 30 meter. De tweede, kleinere, loods meet circa 8 x 15 meter. Beide panden hebben een degelijke en functionele uitstraling.

Technische installaties en voorzieningen. De grote hal beschikt over aansluitingen voor gas, water en elektra (thans gecombineerd). Het kantoor is voorzien van een cv-installatie met radiatoren, betegelde vloerafwerking op de begane grond en een systeemplafond met verlichting. De pantry en het toilet zijn functioneel uitgevoerd. De grote bedrijfshal beschikt over drie overheaddeuren. De tweede, kleinere, hal is voorzien van verlichting en heeft één overheaddeur.

Parkeermogelijkheden. Op eigen terrein is aan de voorzijde van het object parkeergelegenheid aanwezig voor circa 5 tot 10 personenauto’s. Aan één zijde van het pand is een strook verharding van circa 3 meter breed aanwezig waarover de overheaddeur aan de zijkant, de achterzijde en de tweede loods kan worden bereikt.

Bestemming. Het perceel heeft conform het thans vigerende bestemmingsplan, ‘Geconsolideerde versie Kern Tricht 2013’, de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ met de functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.1.’. Nadere informatie met betrekking tot het bestemmingsplan en de daarbij behorende kaart wordt op verzoek verstrekt. Bij twijfel over enerzijds de gebruiksmogelijkheden en anderzijds de bestemming kunnen inlichtingen ingewonnen worden bij de gemeente WestBetuwe.

Voorwaarden. De vraagprijs is onder de conditie ‘kosten koper’. Er wordt geopteerd voor een BTW-belaste levering Overeenkomst conform model NVM.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 455.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
541 m² (in units vanaf 493 m²)
Bedrijfshal oppervlak
493 m²
Kantoor oppervlak
48 m²
Vrije hoogte
7,1 m
Vrije overspanning
15 m
Perceel
1.095 m² (in units vanaf 493 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwsteeg 26

€ 455.000 k.k.