Nieuwsteeg 34 4196 AM Tricht

€ 645.000 k.k.

Omschrijving

Modern vrijstaand multifunctioneel bedrijfspand met kantoor gelegen op bedrijventerrein Nieuwsteeg in Tricht (gemeente WestBetuwe). Bedrijventerrein Nieuwsteeg in Tricht is kleinschalig maar actief. Geldermalsen ligt gunstig midden in het land in de directe nabijheid van het kruispunt tussen de A2 en de A15. Het representatieve en degelijke pand dateert uit 2005 en komt beschikbaar omdat PolyEurope gaat verhuizen naar een groter pand. Het pand is gebouwd door de firma Hertucon Bedrijfsbouw. Alle vloeren, gevels en daken zijn uitgevoerd in beton. De bedrijfsruimte bestaat uit een kolomvrije loods van circa 17,2 x 36,4 meter voorzien van twee overheaddeuren, ramen in de gevel en een zware (5.000kg/m²) betonnen vloer. Het kantoorgedeelte bestaat uit een gebouw van circa 12,0 x 9,2 meter met twee bouwlagen. In het kantoorgedeelte bevinden zich vijf kantoorkamers, twee pantry’s en drie toiletgroepen waarvan er één bereikbaar is vanuit de bedrijfshal. Voor een zeer redelijke prijs biedt dit object totaal circa 852 m² BVO.

Nieuwsteeg 34 ligt aan de zuidoostelijke rand van het gelijknamige kleinschalige bedrijventerrein in Tricht. Tricht maakt deel uit van de gemeente WestBetuwe en ligt tegen Geldermalsen. Geldermalsen is gunstig gelegen in het midden van het land bij de kruising van de A2 en de A15. Ten noorden van de kern van Tricht wordt binnenkort een nieuwe ontsluitingsweg gerealiseerd. In de directe omgeving bevinden zich diverse bedrijven zoals een bedrijf dat zich bezig houdt met standbouw, een aannemingsbedrijf en een groot bedrijf dat fruitsorteermachines produceert. Het bedrijventerrein is kleinschalig. De bebouwing staat aan één zijde op de perceelsgrens terwijl voor het gebouw een ruim buitenterrein aanwezig is.

Oppervlakten en afmetingen
- Kadastraal gemeente Geldermalsen, sectie K, nummer 942, ter grootte van 14 a en 45 ca (1445m²).
- Bebouwd oppervlak circa 740 m².
- Onbebouwd oppervlak circa 705 m² volledig verhard.
- Vloeroppervlak bedrijfsruimte circa 618 m² BVO;
- Vloeroppervlak kantoor circa 234 m² BVO;
- Vloeroppervlak totaal circa 852 m² BVO.
- Vloeroppervlak bedrijfsruimte circa 600 m² VVO;
- Vloeroppervlak begane grond kantoor circa 110 m² VVO;
- Vloeroppervlak verdieping kantoor circa 106 m² VVO;
- Vloeroppervlak totaal circa 816 m² VVO.
- Draagkracht vloer bedrijfsruimte 5.000 kg/m².
- Draagkracht vloer kantoorgedeelte passend bij de functie.
- Inhoud circa 4640 m³.
- Vrije hoogte circa 4,5 m¹ tot de spanten in de bedrijfsruimte;
- Vrije hoogte variërend tot circa 6,1 m¹ onder het dak in de bedrijfsruimte.
- Vrije hoogte circa 2,5 m¹ tot de plafonds in het kantoorgedeelte.

Bouwkundige kenmerken. De draagstructuur van het pand bestaat volledig uit betonnen kolommen, liggers, vloer- en dakplaten. De gevels zijn gemaakt van geprefabriceerde, geïsoleerde betonnen gevelpanelen met aan de buitenzijde een profilering als gewassen grind. In de gevels zijn aluminium raam- en deurkozijnen opgenomen voorzien van isolerende beglazing. De bedrijfsruimte beschikt over een onderheide, monoliet gestorte betonvloer. De begane grondvloer en verdiepingsvloer van het kantoorgedeelte zijn betonnen systeemvloeren. Ook de dakvloer van het volledige pand is gemaakt als betonnen systeemvloer. De bedrijfsruimte is volledig kolomvrij en meet circa 17,2 x 36,4 meter. In één langsgevel zijn ramen aangebracht. Naast twee loopdeuren is er voor en achter in het gebouw een elektrisch te bedienen overheaddeur aanwezig. Het kantoorgedeelte bestaat uit een gebouw van circa 12,0 x 9,2 meter met twee bouwlagen. Op de begane grond bevinden zich een hal met trapopgang, twee keurig uitgevoerde toiletten, een ruime pantry, drie in grootte variërende kantoorkamers waarvan er één een receptieloket heeft dat uitkomt in de hal. Op de begane grond van het kantoorgedeelte is ook een vanuit de bedrijfshal bereikbare toiletgroep aanwezig voorzien van twee toiletten en een doucheruimte. De eerste verdieping van het kantoorgedeelte bestaat grotendeels uit een open ruimte die is gebruikt als showroom. Daarnaast bevinden zich op de eerste verdieping een kantoorkamer, archief- of computerruimte, pantry en twee toiletten. De staat van onderhoud van het pand is goed. Het pand heeft een degelijke, moderne en representatieve uitstraling.

Technische installaties en voorzieningen. Het kantoor is voorzien van een cv-installatie met radiatoren en een eigen cv-ketel. De naast de entree gelegen kantoorkamer beschikt over een receptieloket. Het kantoor beschikt over uitstekend sanitair. Over de twee verdiepingen verdeelt zijn er vier volledig betegelde toiletten voorzien van een wandcloset, fontein, automatisch verlichting en ventilatie. Vanuit de bedrijfsruimte is er een toiletgroep beschikbaar met een portaal met wastafel, twee toiletruimten voorzien van een wandcloset en een doucheruimte. Het kantoorgedeelte is voorzien van systeemplafonds met verlichting. Zowel op de begane grond als de eerste verdieping zijn keurige pantrykeukens aangebracht. De bedrijfsruimte beschikt over twee elektrisch te bedienen overheaddeuren. Voor verwarming zorgen twee indirect gestookte heaters. Er zijn ruim voldoende aansluitingen voor krachtstroom, tl-verlichting in twee banen, leidingen voor perslucht en diverse bijzondere voorzieningen zoals een “plofluik”.

Parkeermogelijkheden. Op eigen terrein is aan de voorzijde van het object parkeergelegenheid aanwezig voor circa 8 tot 16 personenauto’s. Aan één zijde van het pand is een strook verharding aanwezig waarover de overheaddeur aan de zijkant kan worden bereikt. Op deze strook rust een erfdienstbaarheid.

Bestemming. Het perceel heeft conform het thans vigerende bestemmingsplan, ‘Geconsolideerde versie Kern Tricht 2013’, de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ met de functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.1.’. Nadere informatie met betrekking tot het bestemmingsplan en de daarbij behorende kaart wordt op verzoek verstrekt. Bij twijfel over enerzijds de gebruiksmogelijkheden en anderzijds de bestemming kunnen inlichtingen ingewonnen worden bij de gemeente WestBetuwe.

Voorwaarden. De vraagprijs is onder de conditie ‘kosten koper’. Er wordt geopteerd voor een BTW-belaste levering Overeenkomst conform model NVM.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 645.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
826 m²
Bedrijfshal oppervlak
600 m²
Kantoor oppervlak
226 m²
Vrije hoogte
6,1 m
Vrije overspanning
17 m
Draagvermogen
5.000 kg/m²
Perceel
1.455 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
16 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwsteeg 34

€ 645.000 k.k.