Graaf Reinaldweg 20 4176 LX Tuil

€ 1.975.000 k.k.

Omschrijving

Te koop: voormalig Paviljoen Waalzicht aan de Waal te Tuil met talloze mogelijkheden voor herontwikkeling!

Algemeen
Het object betreft een voormalig restaurant met bedrijfswoning op een unieke locatie in Tuil aan de Waal. Het object is gelegen op een perceel van circa 6.000 m² met omliggende percelen van in totaal nog circa 4.500 m² en beschikt daarmee over talloze mogelijkheden voor herontwikkeling. Het object verkeert in een redelijke staat van onderhoud en beschikt over een bruto vloeroppervlak van circa 1.215 m².
Het geheel is volledig onderkelderd en beschikt over een ruime en volledig ingerichte keuken. Ook is er een prachtig terras aanwezig dat op het Zuiden is gelegen en uitzicht heeft op het strand en de Waal. Daarnaast is er een bedrijfswoning die is verbonden met het bedrijfspand. Het betreft een vierkamerwoning die beschikt over drie slaapkamers, een ruime keuken, een badkamer met bad, toilet en wastafel en een terras. De slaapkamers en badkamer bevinden zich op de begane grond. De woonkamer en keuken zijn gelegen op de verdieping. Het hekwerk beschikt over een elektronische toegangspoort en het gebouw is voorzien van een alarminstallatie en er zijn circa 80 parkeerplaatsen op eigen grond gelegen.

Ligging en bereikbaarheid
De groene omgeving, direct langs het water van de Waal combineert een unieke locatie met een perfecte ligging. Met een prachtig uitzicht over rivier de Waal is het paviljoen gelegen op slechts vijf minuten rijden van de A2 en de A15.

Indeling
Via het parkeerterrein met maar liefst tachtig parkeerplaatsen nadert u de entree. Eenmaal binnengekomen bent u in de centrale hal met garderobe. De hal biedt toegang tot het restaurant en via de trap komt u bij de toiletruimten en kelder. Wanneer u vanuit de hal het voormalig restaurant binnentreedt wordt u direct verrast door het fascinerende uitzicht over de uiterwaarden en de Waal. Dankzij de aanwezigheid van een aantal schuifwanden is het mogelijk om de restaurantruimte op te delen in enkele kleinere ruimtes.
Het restaurant geeft toegang tot het terras met uitzicht over de Waal. Op deze heerlijke plek is het genieten van de rust die de natuurlijke omgeving met zich meebrengt. De horeca keuken is vanuit het restaurant, de dienstingang en de hal bereikbaar. De aanwezige trap biedt toegang tot de kelder en toiletruimten.
De zeer riante en goed verlichte kelderruimte kent dezelfde vloeroppervlakte als het bovenliggende paviljoen. De kelder is tot aan de bovenzijde toe volledig waterdicht. Dit zorgt ervoor dat de ruimte zich leent voor diverse doeleinden. De begane grond van de aangrenzende bedrijfswoning beschikt over drie slaapkamers en een badkamer. De woonkamer en de keuken van de woning bevinden zich op de verdieping.

Voorwaarden
Vraagprijs: € 1.975.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg
Opleveringsniveau: het verkochte wordt opgeleverd "as is, where is", leeg en ontruimd.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Haaften
Sectie: L
Nummer(s): 967 / 969 / 857
Grootte: in totaal ca. 10.393 m²

Bestemming
Op grond van de vigerende bestemmingsplan 'Kerkewaard 2016' is de huidige enkelbestemming horeca. Dubbelbestemming Archeologie 4 & Uiterwaardgebied.
Het huidige maximum bebouwingspercentage is 40%. Tevens geldt er een vrijwaringszone - dijk 1, voor meer informatie verwijzen wij u naar het bestemmingsplan 'Dijkversterking Gorinchem-Waardenburg".

Het eerste overleg met de gemeente om inzicht te krijgen in de mogelijkheden tot (her)ontwikkeling van de locatie heeft reeds plaatsgevonden. De gemeente heeft zich bereidwillig opgesteld om mee te denken aan een eventuele herbestemming van het object. Hierbij kan gedacht worden aan: een kantoor, hotel, restaurant, event-/congrescentrum, showroom of een sauna-/wellness. Is de ruimte van het pand te klein? Dan zijn er uitbreidingsmogelijkheden; u kunt hierbij denken aan een uitbouw of een extra verdieping.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.975.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 1.995.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974

Oppervlakten

Oppervlakte
1.099 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.099 m²
Perceel
10.393 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Graaf Reinaldweg 20

€ 1.975.000 k.k.