Bjirkewei 5 9287 LA Twijzelerheide

€ 285.000 k.k.

Omschrijving

Bedrijfshal van ca.1325m2 en ca. 500 m2 met kantoren en toiletvoorziening en eventueel voorterrein voor stalling van goederen/verkoopproducten
Het betreft het voormalige bedrijvencomplex van Haquebord Staalbouw aan de Birkewei in Twijzelerheide. Dit hallencomplex wordt door de nieuwe eigenaar in gedeelten verkocht. Beschikbaar voor koop (GEEN VERHUUR) zijn nog 2 hallen.

Bijzonderheden
1. Bedrijfshal van ca. 500 m2, inclusief kantoren en toiletvoorziening. Deze hal heeft een hoogte van ca. 7m met mogelijkheden voor een grote zolderverdieping. Grote overheaddeur aan zijkant gebouw en aan voorzijde toegang tot kantoren. De gevels bestaan deels uit steen en deels uit damwandprofielplaten. Vloeren van beton. Ideaal voor opslag en/of productie. Bestemmingsplan categoriën 1 en 2. Afwerking hal en toegangsterrein nader te bepalen in overleg met huidige eigenaar.
Vraagprijs hal 1: € 285.000.—k.k.

2. Bedrijfshal van ca. 1350m2 incl. kantoren , toiletvoorziening en kraanbaan (2x4000kg). Deze hal heeft een diepte van ca. 54m en een breedte van ca. 25m. en ligt in het midden van het complex. Deze hal krijgt nog een nieuwe overheaddeur aan de voorzijde. Daar waar nodig worden door huidige eigenaar geïsoleerde tussenwanden geplaatst. In overleg is er een mogelijkheid een gedeelte voorterrein te huren of te kopen voor de opslag van goederen of verkoopproducten. Het betreft een ideale hal voor productie of opslag (houtskeletbouw, houtbouw of tuinartikelen, bouwbedrijf, isolatieproducten etc) Beide hallen zijn goed toegankelijk, ook voor zwaarder vrachtverkeer.
Vraagprijs hal 2: € 520.000,--k.k.

(Bezichtiging uitsluitend mogelijk op afspraak via ons kantoor)

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 285.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Zie akte

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
500 m²
Bedrijfshal oppervlak
500 m²
Perceel
500 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Verspreide huizen Twijzelerheide, Twijzelerheide

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bjirkewei 5

€ 285.000 k.k.