Handelsweg 21 23 9482 WG Tynaarlo

€ 100.000 /jr

Omschrijving

TE HUUR
Op het zeer gewilde industrieterrein Vriezerbrug, nagenoeg aan de af- en oprit van de A28, is voormalige, "no-nonsense" Lamon pand per direct beschikbaar. Het omvat kantoor in twee lagen, bedrijfsruimte en een royaal omheind buitenterrein.

KANTOORRUIMTE
De ruime en lichte kantoorruimte bevindt zich op 2 lagen; op de begane grond ca. 600 m², onderverdeeld in de receptie met ontvangstruimte, verschillende kantoren en showroom, alsmede vergaderruimte, toiletten en kantine.
Het kantoor op de verdieping, eveneens ongeveer 600 m², is onderverdeeld in diverse kantoren, een royale hal, grote kantoortuin en recreatieruimte.

BEDRIJFSRUIMTEN
Aan de achterzijde van het gebouw is de bedrijfsruimte ter grootte van ongeveer 750 m², voorzien van overheaddeuren, heater, een lichtstraat, eigen kantine en sanitair-unit. Voorts een ruime overspanning (15 meter), voldoende hoogte (circa 6 meter) en nog een overkapt deel aan de achterzijde.

ALGEMEEN
Het pand ligt op een zeer royaal eigen perceel, met ruimschoots de mogelijkheid om voor laden en lossen rond het gebouw te manoeuvreren.

LOCATIE
Het pand ligt op het gemêleerde bedrijfsterrein Vriezerbrug, op een groot, geheel verhard en omheind perceel, met meer dan voldoende parkeren op eigen terrein. Gelegen binnen een straal van 500 meter van de A28; het dorp is binnen 5 minuten bereikbaar.

BESTEMMING
Het object valt binnen de bestemming "bedrijventerrein". Een kandidaat huurder is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij aanvaarden echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 100.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 109.500 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
1.940 m² (in units vanaf 740 m²)
Bedrijfshal oppervlak
740 m²
Terrein oppervlak
750 m²
Kantoor oppervlak
1.200 m²
Vrije hoogte
6 m
Vrije overspanning
15 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
3.420 m² (in units vanaf 740 m²)
Uitbreidingsmogelijkheden
500 m² (maximale bouwhoogte: 6 m)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
45 parkeerplaatsen (15 overdekt, 30 niet-overdekt)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Handelsweg 21 23

€ 100.000 /jr