Frontstraat 14 5405 AK Uden

€ 45 /m²/jaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavig distributiecomplex is gelegen op bedrijventerrein Loopkant-Liessent, aan de oostzijde van Uden. De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed te noemen, want de op- en afritten van de A50 (Eindhoven-Nijmegen) zijn op korte afstand gelegen. Tevens zijn er busverbindingen met Eindhoven en Den Bosch.

Object
Het bedrijfscomplex omvat een grootschalige bedrijfs-/distributieruimte met daarvoor een kantoorruimte. Het complex is in verschillende fases gebouwd (1980, 1992, 2004 en 2009) en is gelegen op een ruim perceel van 15.734 m². De distributieruimte heeft een totaal vloeroppervlak van 10.700 m² verdeeld over 8 compartimenten met diverse gebruikers waaronder Luxebedden.nl.

Momenteel kunnen wij vier compartimenten individueel als gezamenlijk te huur aanbieden (totaal 7.345 m²). Een zelfstandig af te sluiten magazijnruimte unit van 1.350 m² (unit 1) met diverse eigen loadingdocks, een zelfstandig af te sluiten magazijnruimte van 1.735 m² (unit 2) met eigen overheaddeur op maaiveld en gemeenschappelijk gebruik van docks, een zelfstandig af te sluiten magazijnruimte van 2.235 m² (unit 3) met gemeenschappelijk gebruik van docks en voorzien van magazijnstellingen, alsmede een magazijnruimte (unit 5) met gemeenschappelijke ruimten van in totaal circa 2.025 m² en voorzien van magazijnstellingen.

Er bestaat een mogelijkheid om op termijn de beschikbare magazijnruimte uit te breiden samen met de voorgelegen kantoorruimte van 465 m². Alsdan is in totaal 9.445 m² magazijnruimte en 465 m² kantoor beschikbaar.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimten omvatten gemeenschappelijke loadingdocks met dockshelters en levellers om te laden en lossen. De ruimtes beschikken over elektrisch bedienbare overheaddeuren, een betonvloer met hoge draagkracht, een vrije hoogte van negen meter, een brandmeldinstallatie, brandslanghaspels, rookmelders, handbrandblussers en branddeuren tussen de diverse compartimenten. Er kunnen afspraken worden gemaakt over het gebruik van de aanwezige magazijnstellingen.

Parkeren
Het voor het object gelegen buitenterrein is omheind en verhard middels klinkers en biedt voldoende manoeuvreer- en parkeerruimte. Tevens is er een fietsenstalling aanwezig.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein Loopkant-Liessent en heeft hierin de bestemming 'bedrijventerrein' en is als zodanig bestemd voor bedrijven tot en met 4.2 in de lijst Staat van Bedrijfsactiviteiten. Uitsluitend bedrijven uit de milieucategorieën 2, 3.1, 3.2, 4.1. en 4.2 zijn toegestaan. Een kopie van dit bestemmingsplan en de Staat van Bedrijfsactiviteiten zijn als bijlage te downloaden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 45 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakten

Oppervlakte
9.910 m² (in units vanaf 1.350 m²)
Bedrijfshal oppervlak
9.445 m²
Kantoor oppervlak
465 m²
Vrije hoogte
9 m
Draagvermogen
3.000 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, betonvloer, airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
F 1,69

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
30 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Frontstraat 14

€ 45 /m²/jaar