Loopkantstraat 18 c 5405 AC Uden

€ 16.500 /jr

Omschrijving

Representatieve showroom- bedrijfsruimten ruimten gelegen op goed bereikbare locatie nabij de woonboulevard met parkeergelegenheid op eigen terrein. De showroom- / bedrijfsruimten maken onderdeel uit van een complex, waar tevens nog showroomruimten op zicht beschikbaar zijn.

Oppervlakten:
Showroom- / Bedrijfsruimte: ca. 178 m².
Showroom- / Bedrijfsruimte: ca. 110 m².
Incl. inpandige kantoorruimte met pantry en toilet.

Omgeving
De Loopkantstraat kan gezien worden als een verlengde van de woonboulevard waar diverse perifere en grootschalige detailhandelsbedrijven zijn gevestigd. Het straatbeeld wordt gekenmerkt door showroomruimten met evt. kantoor- en bedrijfsruimten. Voor het overige bestaat de directe omgeving uit een diversiteit aan industriële bedrijven.

Bereikbaarheid
De Loopkantstraat betreft één van de hoofdverbindingen tussen het bedrijventerrein en het centrum van Uden. Nabijgelegen Industrielaan, maakt onderdeel uit van de hoofdontsluiting en de randweg. Via de nabijgelegen Provincialeweg N264 zijn binnen enkele minuten de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) te bereiken. Uden kent een zeer centrale ligging in noordoost-Brabant binnen de driehoek Eindhoven - Den Bosch - Nijmegen. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed. Nabij het complex bevindt een halte van het regionale busvervoer.

Bestemmingsplan
De showroom- / bedrijfsruimten zijn gelegen in het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Loopkant-Liessent" van de gemeente Uden. Dit bestemmingsplan is door de gemeenteraad vastgesteld op 16 mei 2013.
De bestemming is "Bedrijventerrein" met als functieaanduiding "bedrijf tot en met categorie 3.1" en als gebiedsaanduiding "productie gebonden detailhandel". Zie bijlage bestemmingsplangegevens.

Huurprijs
€ 16.500,- per jaar exclusief BTW.
Exclusief servicekosten t.b.v. onderhoud C.V.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 16.500 per jaar
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
288 m²
Bedrijfshal oppervlak
288 m²
Perceel
910 m² (in units vanaf 288 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Loopkantstraat 18 c

€ 16.500 /jr