Chemieweg 125 1422 DX Uithoorn

€ 1.095 /mnd

Omschrijving

Het pand aan de Chemieweg 125 is wederom beschikbaar voor de verhuur.

Op het bedrijventerrein, op korte afstand van de N201 gelegen bedrijfspand met op de eerste verdieping kantoorruimte, voor diverse doeleinden geschikt!

Object

Het bedrijfspand met kantoorruimte op de 1e verdieping is goed gelegen op het bedrijventerrein van Uithoorn. Gelegen op nog geen minuut afstand van de oprit van de provinciale weg N201 tussen de A2 en A4 vindt u deze moderne multifunctionele bedrijfsruimte van in totaal ca. 132 m².

Momenteel is het object ingedeeld met een bedrijfsruimte op de begane grond en op de eerste verdieping vindt u twee riante ruimtes, waarvan 1 met een pantry/keuken.

Het object is voor diverse doeleinden inzetbaar:

-Opslag
-Werkplaats
-Kantoor (tot 10 werkplekken realiseerbaar)
-Bedrijfsruimte
-Showroom
-Praktijkruimte (op de 1e etage kan een spreekkamer worden ingericht)
-Trainings ruimte

====================================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Chemieweg 125 in Uithoorn aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================================

Indeling:

Entree met meterkast, toegang tot hal met trapopgang. Vanuit de entree ook direct toegang tot de bedrijfsruimte/werkplaats en voorzien van een toilet met wastafel. De bedrijfsruimte is ook toegankelijk via een overheaddeur.

1e verdieping: kantooretage met twee (kantoor) ruimtes waarvan 1 met pantry/keuken.

In overleg kunnen dakkoepels geplaatst worden voor daglicht in het 2e kantoor.

Oppervlakte:

Begane grond bedrijfsruimte, hal & toilet: 67 m²

Eerste verdieping twee kantoorruimtes, waarvan 1 met pantry: 67 m²

Het object is voorzien van: een alarminstallatie, toilet met wastafel, keuken met inbouwapparatuur, HR++ glas en een eigen cv-ketel.

Ligging:

Het object ligt op het bedrijventerrein van Uithoorn, op een steenworp afstand van de rivier de Amstel. Het terrein is ruim van opzet en heeft een prima infrastructuur voor groot en klein transport. Per auto is de locatie goed te bereiken via de provinciale weg N201, die in directe verbinding staat tot de snelwegen A2 en A4. Op slechts één minuut afstand vindt u een op-/afrit van de N201. Luchthaven Schiphol, bloemenveiling Aalsmeer, Amstelveen en Amsterdam ligging allemaal in een straal van 15 kilometer. De grote steden van de Randstad zijn maar 30 minuten verwijderd van Uithoorn

Bereikbaarheid:

Per auto:
Goed bereikbaar via de N201, met directe verbinding met de A2 en de A4. Nu de omlegging van de N201 gereed is, is er op ca. 50 m. afstand een ontsluiting gerealiseerd.

Per OV:
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is redelijk. In de directe omgeving zijn diverse bushaltes: bus 242 richting Mijdrecht, bus 174 richting Amstelveen, bus 340 richting Haarlem, bus 342 richting Schiphol en bus 347 richting Amsterdam CS.

Parkeren:

Parkeergelegenheid voor de deur

Huurcondities

Huurprijs: € 1.095,- per maand.

Servicekosten: € 45,- per maand.

4% btw compensatie: € 43,80 per maand.

Huurtermijn: 5 jaar / in overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig bedrijfspand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Chemieweg 125 in Uithoorn aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.095 per maand
Servicekosten
€ 45 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
134 m²
Bedrijfshal oppervlak
67 m²
Kantoor oppervlak
67 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Chemieweg 125

€ 1.095 /mnd