Ondernemingsweg 62-78 1422 DZ Uithoorn

€ 114.500 k.k.

Omschrijving

Te koop nieuwe gerealiseerde bedrijfsruimtes op een zeer gunstige locatie vlakbij de nieuwe N201.

Bereikbaarheid:

Per auto:
Goed bereikbaar via de N201, met directe verbinding met de A2 en de A4. Nu de omlegging van de N201 gerealiseerd is, is er een ontsluiting op ca. 100 m. afstand gekomen.

Per OV:
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is redelijk. In de directe omgeving zijn diverse bushaltes: buurtbus 526 richting Mijdrecht, bus R-net 347 richting Amstelveen, bus R-net 340 richting Hoofddorp, bus R-net 342 richting Schiphol.

Ligging:

Nabij Amsterdam, Schiphol, Amstelveen en de veiling Aalsmeer is het industrieterrein van Uithoorn gelegen.

Prijs en vloeroppervlakte:

Units:

1. Verkocht.

2. Verkocht.

3. Ca. 59,2 m² BVO begane grond en 58,5 m² op de verdieping. Nieuwe overheaddeur op de begane grond en nieuwe vuren trap naar de verdieping. Betreft een casco unit.
Koopsom € 114.500,-

4. Ca. 60,6 m² BVO begane grond en 44,4 m² op de verdieping. Nieuwe overheaddeur op de begane grond en nieuwe vuren trap naar de houten verdiepingsvloer. Ter hoogte van de overheaddeur is een stuk vide welke eventueel nog dicht kan worden gemaakt (door koper), wat u meer m² oplevert. Het is een hoekunit. Betreft een casco unit.
Koopsom € 114.500,-

5. Ca. 60,6 m² BVO begane grond en 59,4 m² op de verdieping. Nieuwe overheaddeur op de begane grond. In deze unit zijn nog wat voorzieningen welke eventueel bruikbaar zijn voor koper. U koopt echter een casco unit. Het is een hoekunit.
Koopsom € 119.500,-

6. Ca. 59,2 m² BVO begane grond en 58,5 m² op de verdieping. Nieuwe overheaddeur en nieuwe vuren trap. Betreft een casco unit.
Koopsom € 114.500,-

7. Ca. 59,2 m² BVO begane grond en 58,5 m² op de verdieping. Nieuwe overheaddeur en nieuwe vuren trap. Betreft een casco unit.
Koopsom € 114.500,-

8. Ca. 74,8 m² BVO begane grond en 100,8 m² op de verdieping. Nieuwe overheaddeur. Deze unit heeft een gezamenlijke entree met unit 9. Om de verdieping te bereiken is er een gezamenlijk trappenhuis. Op de verdieping bevindt zich een riante toiletvoorziening t.b.v. unit 8.
Koopsom € 174.500,-

9. Ca. 564,4 m² BVO op de tweede verdieping. Deze ruimte is voorzien van diverse kantoren, een pantry en toiletgroep.
Er is een lichtstraat in de gang zone waardoor het een mooie lichte ruimte is. Deze kantoorverdieping dient nog door koper te worden voorzien van een verwarmings-koelingsinstallatie.
De binnenunits die er nog hangen zijn niet meer bruikbaar.
Op het dak is ruimte gereserveerd voor buitenunits voor de installatie.
Verder wordt de unit verkocht als casco ruimte. Verkoper geeft geen garanties op inbouwpakket en installaties. As is where is.
Koopsom € 295.000,-

De koopsommen zijn:
Exclusief btw. Voor particulieren is het mogelijk zonder btw te kopen echter dan wordt de btw schade berekend en aan koper door,belast.
Bij de notaris dient een eerste bijdrage aan de vve te worden betaald van
€ 500,00 voor unit 3-7, € 750,- voor unit 8 en 2.250,- voor unit 9. In de vereniging zal uiteindelijk bepaald worden wat het voorschot servicekosten per jaar wordt. In beginsel dient het voorschot voor de premie opstalverzekering en de WA en een voorschot voor water- en elektra verbruik/vastrecht. Onderhoud dak en gemeenschappelijk terrein. De beheers- en bankkosten en een reservering groot onderhoud.

Algemeen:

Het complex is voorzien van nieuwe overheaddeuren, dakbedekking en riolering.
De verkoop betreft casco units. Alle units zijn verschillend. Hetgeen u koopt is volgens het principe 'as is where is'. De op tekening ingeschreven maten zijn circa maten. De indeling op de situatietekening van het terrein is aan de hand van de laatst bekende gegevens opgezet.

Aansluitingen elektra, water en gas:

De units 2 t/m 8 hebben een tussen meter voor elektra en water. Verwarming van de unit dient te gebeuren middels een elektrisch verwarming. Er zijn warmtepompen op de markt welke geen buitenunit behoeven. Bij de units 3, 6 en 7 kunnen geen buitenunits voor een warmtepomp/airco worden geplaatst. Bij de units 4, 5 en 8 is het mogelijk aan de achtergevel resp. voorgevel een buitenunit voor een warmtepomp/airco te plaatsen. Dit kan uitsluitend in overleg met en na toestemming van de VVE. De units 1 en 9 hebben een voorziening voor gas. De kosten van deze gasaansluiting zijn uitsluitend voor de eigenaren van unit 1 en 9.

Data:

Er is voor alle units een data kabel voorzien welke uitkomt in de technische ruimte alwaar zich een Isra punt bevind. Op dit moment komt er geen coax kabel of glasvezel het gebouw binnen.

Algemene financieringsinformatie:

Voor de koopprijzen van de units wordt verwezen naar de prijslijst, de hierin opgenomen prijzen zijn kosten koper en exclusief b.t.w.
De navolgende posten zijn in de koopprijs opgenomen:
• de unit
• de notariskosten voor de overdracht
• makelaarscourtage

De navolgende kosten zijn niet begrepen in de koopprijs:
• eventuele financieringskosten, zoals afsluitprovisie en kosten hypotheekakte
• eerste bijdrage aan de VVE
• overdrachtsbelasting 6%

Inbouwpakket:

Het inbouwpakket dat door de koper na oplevering van de casco unit wordt aangebracht dient te voldoen aan de gemeentelijke bouwverordening, het bouwbesluit, de plaatselijke voorschriften van de Brandweer en de Nutsbedrijven, de bouwaanvraag voor het inbouwpakket en de bijbehorende tekeningen dient door de koper/gebruiker te worden geregeld met de Gemeentelijke Instanties. Koper is zelf verantwoordelijk voor de benodigde vergunningen zoals vestigings-, milieu- en hinderwet vergunning. De op de bouwvergunning aangegeven voorzieningen zoals pictogrammen, brandslanghaspel, blussers, ontruiming- of brandmeldinstallaties, vluchtweg aanduidingen dienen door de koper zelf voor ingebruikname te worden aangebracht.

Vereniging van Eigenaars:

In overleg met de verkoper is voor het beheer, het onderhoud, reclame uiting enz. een Vereniging van Eigenaars opgericht.
Gemeenschappelijke voorzieningen:

Inrit parkeerterrein
Het eigen parkeerterrein, alsmede de inrit wordt voorzien van een betonklinker verharding. Deze verharding is geschikt voor licht vrachtverkeer, maximale aslast 2,5 ton. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming de bestrating te openen en te graven in het algemene terrein. Ook niet door nutsbedrijven welke in opdracht van een eigenaar of gebruiker werken. De Ondernemingsweg ligt in een gebied met een slappe grondslag. Het verzakken van de bestrating is niet uit te sluiten. Verkoper aanvaard hier geen enkele aansprakelijkheid bij verzakking van de bestrating.

Reclame:

Per bedrijfsruimte is het mogelijk om een reclamepaneel aan te brengen. Hier op kan het logo en/of de bedrijfsnaam worden aangebracht. Plaats en uitvoering dient in overleg met V.V.E. en gemeente plaats te vinden.

Eigendom en beheer:

Kadastrale splitsing: de grond en opstallen zijn kadastraal gesplitst in separate eenheden, dat wil zeggen dat elke koper juridisch eigenaar wordt van een bepaalde bedrijfsruimte. Hierdoor wordt het mogelijk om eventueel elke bedrijfsruimte apart met een hypotheek te belasten en tevens apart te verhuren en/of te verkopen. Dit houdt in dat alle kopers afzonderlijk worden aangeslagen voor de onroerendgoedbelasting, rioolrecht en waterschapslasten. Het complex heeft aansluitingen voor elektra, water en gas (gas uitsluitend units 1 en 9). De units hebben tussen meters welke zich bevinden in de technische ruimte. De vve wordt contractant bij de nutsbedrijven. Jaarlijks zal er een afrekening worden gemaakt voor het verbruik per unit. In de vve bijdrage zit een voorschot voor de verbruikskosten. Na het opmaken van de afrekening zal blijken of het voorschot toereikend was of dat er moet worden bijbetaald.
Bijdrage VVE:

Als eerste bijdrage zal iedere eigenaar € 500,00 (unit 3 t/m 7), € 750,00 (unit 8) en € 2.250,00 (unit 9) per appartementsrecht aan de vereniging overmaken. Dit bedrag zal bij overdracht door de notaris in rekening worden gebracht. De jaarlijkse bijdrage zal door de leden nader worden bepaald

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 114.500 kosten koper
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
175 m² (in units vanaf 105 m²)
Bedrijfshal oppervlak
175 m²
Perceel
1.500 m² (in units vanaf 105 m²)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ondernemingsweg 62-78

€ 114.500 k.k.