Griend 3 8321 MN Urk

€ 45 /m²/jaar

Omschrijving

Te huur: Nieuwbouw bedrijfspand aan de Griend te Urk

Op een prachtige locatie aan het water naast het bedrijf ABC Waterwonen wordt een nieuw bedrijfspand gebouwd die wij te huur mogen aanbieden. Er moet nog begonnen worden met de bouw, dus potentiële huurders hebben nog inspraak.
Het bedrijfspand(en) heeft een representatieve en luxe uitstraling. Ze wordt uitgevoerd met overheaddeuren, betonvloer en voldoende daglicht toetreding. Er is voldoende ruimte aanwezig voor het laden en lossen van vrachtverkeer.

Het bedrijfspand(en) zijn uitermate geschikt voor diverse gebruiksdoeleinden maar ook ideaal voor (watersport)bedrijven die graag willen ondernemen aan het water.

Eigen wensen kunnen in deze fase nog overlegd worden. Denk aan andere afmetingen dan hieronder is vermeld, extra kantoorruimte of de hal geschikt maken voor bovenloopkranen bijvoorbeeld.

Afmetingen
Bedrijfshal: ca. 60 x 80 meter = ca. 4.800 m².
Optioneel kan de hal gesplitst worden in 2 x 2.400 m², andere afmetingen in overleg.

Bestemming
De enkelbestemming is “Bedrijventerrein -2 (geen ‘natte’ bestemming voor verwerking van bv vis)

Huurprijs
€ 45,00 exclusief BTW per vierkante meter en mogelijke servicekosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het CBS.

Betalingen
Per maand vooraf of per kwartaal vooraf.

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen groot drie maanden huur, inclusief een voorschot van de servicekosten, te vermeerderen met de BTW.

Reclamevoering
Huurder heeft alleen dan het recht om een reclameaanduiding aan te brengen op of aan het gebouw en/of voor het gebouw, na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) door huurder te verzorgen, en na overleg met en na goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend te bereiken, op korte afstand van de autosnelweg A6. Het centrum van Urk is binnen een paar minuten bereikbaar en op korte afstand gelegen van het IJsselmeer en de haven van Urk.

BTW
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurperiode
5 jaar met telkens verlening van 5 jaar.

Wij gaan samen met u als ondernemer kijken of we u een geschikte ruimte kunnen aanbieden, zodat u kunt ondernemen met een ruimte op maat.

Wilt u meer informatie over dit nieuwbouw project?
Neem contract op met ons kantoor.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 45 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
4.800 m² (in units vanaf 2.400 m²)
Bedrijfshal oppervlak
4.800 m²
Perceel
4.800 m² (in units vanaf 2.400 m²)

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Aan vaarwater

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Griend 3

€ 45 /m²/jaar