Herculesplein 379 3584 AA Utrecht

€ 165 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen:
Op een unieke locatie, direct aan de afrit van de oostelijke rondweg (Waterlinieweg) om de stad Utrecht ligt het “Galgenwaard” complex. Dit complex combineert een modern voetbalstadion met hoogwaardige kantoor- en bedrijfsruimte.

Aan de noordzijde is de hoofdtribune gesitueerd, met 44 skyboxen en 2.058 business seats. Aan deze zijde zijn de voetbalclub FC Utrecht, Autorijschool Bruinsma, Front Runners en diverse andere bedrijven gevestigd.

Aan de zuidzijde is het Sportcentrum Galgenwaard gerealiseerd. Hierin zijn een indooratletiekhal en sporthallen ondergebracht, geschikt voor onder andere top- en breedtesport, sportverenigingen en scholen alsmede horeca- en commerciële ruimten.

Aan de oost- en westzijde zijn eveneens hoogwaardige kantoorruimte en hebben zich aan de westzijde Basic Fit, Apotheek Koert en ROC Midden Nederland gevestigd.

In de vier hoekkantoren van het Stadion Galgenwaard zijn gerenommeerde organisaties gevestigd, zoals onder andere Van Hall Advocaten en Arbeidsrecht en het Mulier Instituut.

Rondom het Stadion Galgenwaard zijn er circa 25.000 m² aan commerciële voorzieningen, 40.000 m² aan kantoorruimte, 1.300 ondergrondse parkeerplaatsen en 74 appartementen.

Gelegen aan de westzijde van het Stadion Galgenwaard is circa 490 m2 v.v.o. bedrijfs-/ winkelruimte gelegen op de begane grond voor de verhuur beschikbaar.
De frontbreedte is circa 7,5 meter en heeft een diepte van circa 36 meter, waarbij de achterste 2,5 meter schuin afloopt.

Bereikbaarheid:
het complex is goed bereikbaar met eigen vervoer en is gelegen op korte afstand van de rijkswegen A27, A28 en A12.
Bij het Stadion Galgenwaard is een bushalte waar verschillende buslijnen in directe verbinding staan met het Centraal Station Utrecht (reistijd circa 10 minuten).
Voorts is op korte afstand een sneltramhalte van de Uithofijn.

Verhuurbaar vloeroppervlak:
Voor de verhuur is beschikbaar circa 490 m² v.v.o.
bedrijfs-/winkelruimte, gelegen op de begane grond.

Huurprijs:
€ 165,00 per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in casco gerenoveerde staat, inclusief onder ander:
• vloerbedekkingsgerede vloer;
• nieuw systeemplafond voorzien van inbouw verlichtingsarmaturen;
• gesausde bouwkundige wanden;
• huidige sanitaire groep.

De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatie voorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen door huurder zelf te worden verzorgd en betaald.

BTW-heffing:
uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, verhoogd met 4% zodat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Huurtermijn:
5 (vijf) jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.
Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Huurbetaling:
per kwartaal vooruit.

Huurprijsherziening:
jaarlijks, voor het eerst 1 (één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Voorschot servicekosten:
€ 15,00 per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting voor de levering van servicekosten.

Zekerheidstelling:
een bankgarantie, model ROZ, ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

Parkeergelegenheid:
op het omringende parkeerterrein en in de bij het complex behorende parkeergarage ‘Galgenwaard’ zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De abonnementen voor parkeerplaatsen zijn door huurder zelfstandig aan te huren bij Q-Park Beheer B.V., de exploitant (
gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding:
in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 165 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 100.000 per jaar
Servicekosten
€ 15 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1983

Oppervlakten

Oppervlakte
490 m² (in units vanaf 480 m²)
Bedrijfshal oppervlak
490 m²

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Herculesplein 379

€ 165 /m²/jaar