Kanaalweg 30 ** 3526 KM Utrecht

€ 3.950 /mnd

Omschrijving

Beproefd succes

De invloed van het Corona-virus op de horeca in Nederland is onbetwist; het is een lakmoesproef van doorzettingsvermogen gebleken, met één bescheiden winnaar: afhaal- en bezorgconcepten. In voor- en tegenspoed zijn het veilige havens om de motor draaiende te houden. En een van die havens hebben we nu te huur. In Utrecht, aan de Kanaalweg.

Hier vind je een zeer uitgebreide en moderne keuken-/productieruimte. Voorzien van professionele keukenapparatuur (zowel klein als groot materiaal), een kantoorruimte (inclusief een werkstation, bureau, stoelen en een whiteboard), uitgebreide (inrij) koelcel en vriescel.

Perfect voor een startup, scale-up of ghost kitchen.

Indien gewenst kunnen, om de ruimte uit te breiden, bovendien twee aanvullende leslokalen plus vergaderruimte worden gehuurd. De ruimte heeft in dat geval een oppervlakte van circa 450 vierkante meter.

Het object ligt op nog geen drie kilometer afstand van het centrum van Utrecht, bestrijkt dus een enorm verzorgingsgebied én is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

De huurprijs is inclusief regulier onderhoud. De servicekosten zijn gebaseerd op regulier gebruik en bestaan uit de kosten voor WL, gemeentelijke belastingen, internet en het afval/de vetput (volgens het ledigingsschema).

Financiële informatie
Huurprijs: € 3.950,--, excl. BTW, per maand
Servicekosten: € 1.200,--, excl. BTW, per maand
Huurtermijn: 12 maanden (met de mogelijkheid tot verlenging)
Borgstelling: € 7.900,--

Ideale locatie om te groeien

Om een concept te beproeven, uit te bouwen en weer een volgende stap te zetten, ligt deze instapklare toplocatie klaar in een van de levendigste wijken van Utrecht. Neem voor meer informatie contact op met Hubert Roos, op telefoonnummer 06-12841475, of per mail:

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.950 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 5.850 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
456 m²
Bedrijfshal oppervlak
450 m²
Perceel
7.569 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en aan vaarwater
Bereikbaarheid
Bushalte op 5000 m of meer, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kanaalweg 30 **

€ 3.950 /mnd