Ambachtsweg 4 J 3542 DG Utrecht

€ 850 /mnd

Omschrijving

Algemeen
In het schitterende bedrijfspand gelegen aan de Ambachtsweg 4 te Utrecht zijn op de begane grond 16 bedrijfsunits gelegen. Er zijn momenteel nog 2 bedrijfsunits beschikbaar voor de verhuur. Per bedrijfsunit zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

De bedrijfsunits zijn gelegen op het bedrijventerrein ‘Lage Weide Noord’. Lage Weide Noord ligt ten westen van Utrecht, langs de rijksweg A2. Hierdoor is het bedrijventerrein gemakkelijk bereikbaar. In de omgeving zijn onder andere de volgende bedrijven gevestigd: HEMA, Praxis, Gamma, Ziggo, PepsiCo, Kuehne + Nagel, Pouw en DHL. In de omgeving bevinden zich een aantal restaurants en een tankstation. Tevens kan gebruik worden gemaakt van de restaurant faciliteiten welke gelegen zijn op de verdieping in het bedrijfspand.

De multifunctionele bedrijfsunits zijn beschikbaar met een metrage van 100 m².

Bereikbaarheid
Per auto
Het gebouw is goed bereikbaar vanaf de rijksweg A2 (Amsterdam-Den Bosch) en de N 230 (Zuilense Ring). Via de afslag Maarssen bent u binnen enkele minuten bij de bedrijfsunits.

Per Openbaar Vervoer
Per openbaar vervoer is het object bereikbaar. Vanaf de bushalte Ambachtsweg vertrekken de buslijnen 5, 37, 38 en 48 welke goede verbindingen onderhouden met onder meer het centraal station Utrecht en station Maarssen.

Parkeren
Per bedrijfsunit zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsunits worden in de huidige casco staat, schoon en ontruimd opgeleverd met aansluitingen voor gas, elektra en water.

Object
Het object bestaat uit diverse bedrijfsruimtes ieder met een metrage van 100 m².

Huurprijs
De huurprijs voor de bedrijfsunits ter grootte van 100 m² bedraagt € 850,00 per maand, te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten
€ 50,- per bedrijfsunit per maand, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
In overleg

Huurtermijn
Minimaal één (1) jaar met aansluitende verlengingstermijnen van telkens één (1) jaar. Een langduriger huurtermijn is wenselijk.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Opzegtermijn
6 (zes) kalendermaanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW. Overleg mogelijk.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bestemming en gebruik
De bedrijfsunits zijn uitsluitend bestemd voor bedrijfsmatig gebruik. De bestemming van de bedrijfsunits is ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.1’.

Het bestemmingsplan is te raadplegen op of ter inzage bij de gemeente.

Daarnaast is de ruimte niet geschikt voor autobedrijven of transportbedrijven met meer dan 2 voertuigen en heeft de verhuurder de voorkeur dat huurder de ruimte uitsluitend gebruik t.b.v. opslag.

Bijzonderheden
Alle onderhandelingen en/of overeenstemmingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Disclaimer
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 850 per maand
Servicekosten
€ 50 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²
Bedrijfshal oppervlak
100 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ambachtsweg 4 J

€ 850 /mnd