Soestwetering 3543 AZ Utrecht

€ 75 /m²/jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Nieuw te ontwikkelen kantoor- en bedrijfsruimte gelegen op een mooie zichtlocatie in Utrecht langs de doorgaande weg Soestwetering hoek Rijpwetering. Dit hoogwaardig object zal worden ontwikkeld op het bedrijventerrein ‘De Wetering’, waar al veel bedrijven en ondernemingen gevestigd zijn zoals Capgemeni, FNV, Domstede, Ekris Utrecht, GLS Nederland en Oracle. Bedrijventerrein ‘De Wetering’ ligt achter het winkelcentrum ‘The Wall’ en ten noorden van Leidsche Rijn centrum. Het Leidsche Rijn centrum, opgeleverd in 2018, kent een breed aanbod aan winkel en ontspanning zoals BCC, Mediamarkt, Decathlon, Intertoys XL en AMAC.
De ontwikkeling bestaat uit 3 bouwdelen van ieder ca. 3.000m², welke een gemengde bestemming kent van kantoor- en bedrijfsruimte. Bij het gebouw is een parkeernorm van 1 op 60 te realiseren. Daarnaast is er aan de overzijde van de straat onbeperkt parkeren beschikbaar bij ‘The Wall’.

BEREIKBAARHEID
Auto
De bereikbaarheid per auto is goed. De kantoor- en bedrijfsruimte is te bereiken via de rijksweg A2 richting Amsterdam en Den Bosch en de A12 richting Den Haag en Arnhem middels op- en afrit welke gelegen zijn op enkele minuten rijafstand. Tevens ligt het dicht tegen het verkeersknooppunt Oudenrijn aan, waar de A2 en A12 elkaar kruisen als ook de A27 via de Zuilense Ring.
Openbaar vervoer
Per openbaar vervoer is de kantoor- en bedrijfsruimte uitstekend te bereiken middels buslijnen 11, 37, 48 en 138, die ieder stoppen op ca. 3 minuten loopafstand bij de bushalte Rijpwetering. Deze lijnen hebben verbindingen naar Utrecht CS, Leidsche Rijn station (ook binnen 10 minuten lopen bereikbaar), Maarssen en Nieuwegein.

OPPERVLAKTE
Het bestaat uit 3 bouwdelen van ieder ca. 3.000m² v.v.o. als volgt verdeeld:
Begane grond ca. 1.000 m2 v.v.o.
1e verdieping ca. 1.000 m2 v.v.o.
2e verdieping ca. 1.000 m2 v.v.o.

In totaal betreft de te ontwikkelen kantoor- en bedrijfsruimte dus circa 9.000 m² verhuurbaar vloeroppervlak. De plannen zijn op dit moment ingericht op 3 paviljoens van ieder 3.000m² v.v.o. Echter de verdeling van de metrages is nog geheel bespreekbaar.
Genoemd metrage is inclusief de toedeling van de algemene en gemeenschappelijke ruimten.

FLEXIBILITEIT
De multi-tenant kantoor- en bedrijfsruimte is flexibel indeelbaar. Verhuurbare units zijn te maken ter grootte van een hele of halve verdieping, waarbij het streven is het totaal aantal huurders in het gebouw beperkt te houden.

PARKEREN
Er is een parkeernorm van 1 op 60 te realiseren. Daarnaast is er aan de overzijde van de straat onbeperkt parkeren beschikbaar bij The Wall, uitsluitend van maandag tot vrijdag en ligt op ca. 3 minuten loopafstand.

HUURPRIJS
Kantoorruimte
€ 185 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met btw.
Bedrijfsruimte
€ 75 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met btw.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen

OPLEVERING
Q4 2021, ca. 12 maanden bouwtijd

OPLEVERINGSNIVEAU
De ontwikkeling zal in goed overleg met de huurder worden vastgesteld. Hierbij zal er in ieder geval rekening worden gehouden met o.a. duurzaamheid, de keuze van de materialen en de indeelbaarheid.

BESTEMMING
Kantoor- bedrijfsruimte

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 75 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 185 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
9.000 m² (in units vanaf 1.000 m²)
Bedrijfshal oppervlak
9.000 m²
Perceel
38.077 m² (in units vanaf 1.000 m²)

Indeling

Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Bedrijventerrein De Wetering, Utrecht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Soestwetering

€ 75 /m²/jaar