Aan de Weverij 103 A 6291 KJ Vaals

€ 100.000 k.k.

Omschrijving

Op goede locatie gelegen bedrijfsruimte van ca. 720m2. Het object is uitstekend afgewerkt, is in gebruik geweest als sportschool, maar staat momenteel leeg.

Bouwjaar: 1985 (conform BAG)
Onderhoud: uitstekend
Totaal vloeroppervlak: ca. 747 m2
Aanvaarding: per direct
VvE-bijdrage: €1.012,97 per kwartaal

Parterre:
Entree met toegang tot 1e verdieping, alwaar bedrijfsruimte is gelegen. De verdieping is zowel per lift als per trap bereikbaar.

1e verdieping:
Ruime hal met toegang tot bedrijfsruimte.

Indeling bedrijfsruimte:
Het betreft een voormalige sportschool, welke is opgedeeld in bargedeelte met keuken en kantoor, 3 grote sportruimtes, 5 behandelkamers en 2 kleedruimtes. Alle ruimtes verkeren in uitstekende staat van onderhoud en zijn voorzien van alle benodigde voorzieningen. Op bijgevoegde plattegrond krijgt u een globaal beeld van de indeling.

Bestemmingsplan:
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Selzerbeek’, vastgesteld op 28 oktober 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘Gemengd, hetgeen mogelijkheden biedt voor:
- Bedrijven van categorie 1 en 2, als genoemd in de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten.
- Cultuur en ontspanning;
- Dienstverlening;
- Maatschappelijk, met dien verstande dat een jongeren ontmoetingsplek uitsluitend is toegestaan ter plaatse van de aanduiding ‘jongeren ontmoetingsplek’;
- Dagrecreatie;
- Sport;
- Wonen in bestaande woningen en, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding ‘maximum aantal wooneenheden’, wonen in grondgebonden en/of gestapelde woningen.
- Verkeersdoeleinden
- Voorzieningen ten behoeve van het openbaar nut;
Met uitzondering van:
- Geluidszoneringsplichtige inrichtingen;
- Risicovolle inrichtingen;

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Algemeen:
De VvE-bijdrage bedraagt €337,65,- per maand, maar dient per kwartaal te worden voldaan.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 100.000 kosten koper
Aangeboden sinds
13 november 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Toerisme & dagrecreatie en sportinstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten

Oppervlakte
760 m²
Bedrijfshal oppervlak
747 m²
Kantoor oppervlak
13 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, toilet, pantry en liften

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Aan de Weverij 103 A

€ 100.000 k.k.