Verre weide 9 4264 KM Veen

€ 69 /m²/jaar

Omschrijving

Verre Weide 13 Veen | Wordt de eerste gebruiker van deze nieuwe bedrijfshal van 2.100 m2.

ALGEMEEN
Het betreft een bedrijfshal welke op dit moment nieuwe gerealiseerd wordt, een deel van de hal is reeds verhuurd, het resterende deel van 2.100 m2 wordt te huur aangeboden. Het pand is ingericht op warehousing en andere logistieke functies, echter door de hoogte van 13 meter is de hal ook geschikt voor constructiewerk en huisvesting van maakbedrijven. Het pand is voorzien van een onderheide vloer van 5.000,-- kg/m2, beschikt over een vrije overspanning van 30x70 meter. Aan de voorzijde beschikt de bedrijfshal over 4 overheaddeuren op maaiveldniveau en twee loadingdocks met laadkuil. Voor het pand ligt een terrein met een diepte van 28 meter en een breedte van 33 meter, wat zorgt voor voldoende ruimte om te manoeuvreren. Boven de loadingdocks is een kantoor voorzien met grote glaspui wat u een mooi uitizicht geeft vanaf uw werkplek.

STERKE PUNTEN
- Vloeren met een draagvermogen van 5.000/kg/m2
- Vrije hoogte van wel 13 meter
- Vrije overspanning van 30x70 meter
- Voorzien van 2 loadingdocks met laadkuil
- Voorzien van 4 overheaddeuren van 4x5 meter
- Kantoor voorzien van veel glas en nader in te delen in overleg
- Mogelijkheid om de helft van het pand te huren vanwege gespiegelde bouw

OPPERVLAKTEN
- Ca. 2.100 m2 bedrijfsruimte op de begane grond
- Ca. 200 m2 kantoorruimte verdeeld over twee lagen op de eerste en tweede bouwlaag.
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
De bouw is reeds gestart en de oplevering zal medio half 2020 zijn. Het pand is gebouwd op een onderheide betonfundering met gewapende betonvloeren welke monoliet zijn afgewerkt. De constructie is opgetrokken middels een staalskeletconstructie. De gevels zijn rondom dichtgezet middels isolerende sandwichbeplating. Het dak bestaat uit stalen dakplaten voorzien van isolatie en kunststof dakbedekking.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt na gereedkomen opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Volledig elektrische installatie met krachtstroom
- Brandslanghaspels
- Terreinverharding met betonklinkers
- LED-buitenverlichting

Bedrijfsruimte:
- 4x elektrisch bedienbare overheaddeur ca. 4 meter x ca. 4 meter (breedte x hoogte)
- 2 loopdeuren
- Monoliet afgewerkte betonvloer
- Voorbereiding vloerverwarming
- LED-lijnverlichting
- Diverse opbouwwandcontactdozen
- Krachtstroomaanslutiingen

Kantoorruimte
- Glad afgewerkte wanden
- Smeervloer voorzien van voorbereiding vloerverwarming
- Glasbezetting
- Voorbereiding elektrische installatie

PARKEREN EN TERREIN
Ruim voldoende parkeergelegenheid voor het pand, daarnaast voldoende mogelijkheid om te manoeuvreren. De afstand van de voorgevel tot aan de weg bedraagt circa 28 meter.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bedrijfsbestemming waarbij bedrijven zijn toegestaan tot en met categorie 3.2. Te gebruiken als bedrijfsruimte met kantoor.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De verre Weide is gesitueerd op bedrijventerrein Veense Steeg. Het bedrijventerrein ligt vast aan de Kern Veen, maar ligt ook dicht bij Wijk en Aalburg. Veen maakt onderdeel uit van de gemeente Altena. De Veense Steeg betreft een van de grotere bedrijventerreinen in Altena welke deels ook een subregionale functie vervult. Het pand is gesitueerd binnen de laatste uitbreiding van het bedrijventerrein, de omliggende panden betreffen allen hoogwaardige panden met moderne uitstraling. Het bedrijventerrein heeft een directe ontsluiting naar de provinciale weg N267. Deze provinciale weg vormt samen met de N322 die aansluitend ligt, een belangrijke verkeersstroom in het Land van Heusden en Altena. Ten westen heeft u binnen 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-27 Breda-Utrecht. Ten Oosten heeft u met 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-59 Hooipolder – Empel. U zit centraal tussen de routes naar Rotterdam-Antwerpen, Amsterdam-Maastricht en Rotterdam en het Europese achterland.

KADASTER
Aalburg – E – 4271 & 4350
Betreft een nader vast te stellen deel van een het totale perceel ter grootte van 5.310 m2

HUURPRIJS
Bedrijfsruimte: € 69,--/m2/jaar, excl. btw.
Kantoorruime: € 95,--/m2/jaar, excl. btw

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing

NUTSKOSTEN
De kosten voor vastrecht en verbruik dien door huurder rechtstreeks voldaan te worden aan desbetreffende nutsbedrijven

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.
?
HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 69 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
2.300 m² (in units vanaf 1.050 m²)
Bedrijfshal oppervlak
2.100 m²
Kantoor oppervlak
200 m²
Vrije hoogte
13 m
Vrije overspanning
70 m
Draagvermogen
5.000 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Verre weide 9

€ 69 /m²/jaar