Spoorhavenweg 17 44 9645 LZ Veendam

€ 87.500 /jr

Omschrijving

Namens opdrachtgever bieden wij deze bedrijfshal van ca. 2.250 m² groot te huur aan. De bedrijfshal is gelegen op een terrein van ca. 8.200 m² groot.

Omschrijving

De bedrijfshal beschikt over een vrije hoogte van 6,15 meter, 2 loading docks, 2 overheaddeuren waar een vrachtauto doorheen kan om binnen te laden en te lossen. Daarnaast is er de mogelijkheid om via het spoor inpandig te laden en lossen.

Bereikbaarheid
De bedrijfshal is gesitueerd op een goed bereikbare zicht locatie. De op- en afritten van de Rijksweg N33 zijn op enkele minuten rijafstand gelegen. Deze weg vormt de verbinding tussen Rijksweg A7 (Zaandam-Bad Nieuweschans) en Rijksweg A28 (Utrecht-Groningen).

Bestemming

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Veendam valt het perceel binnen het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen Veendam’ en heeft als bestemming ‘Bedrijventerrein' met als functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2’ en 'Railverkeer'. Of het door huurder beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de huurder zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Huuraanbieding
Adres pand: Spoorhavenweg 17, Hal 44, 9645 LZ VEENDAM
Object: Bedrijfsruimte, ter grootte van ca. 2.250 m² BVO
Huurprijs: € 87.500,- (zegge: zevenentachtigduizend en vijfhonderdeuro) per jaar, excl. BTW
Huurtermijn: 5 (vijf) jaar
Verlenging: 5 (vijf) jaar
Opzegtermijn: 12 maanden
Huuringangsdatum: Nader overeen te komen
Ingangsdatum betaling:
Nader overeen te komen
Betalingstermijn: Per maand vooruit
Servicekosten: Nader te bepalen indien van toepassing
Bankgarantie: Ter grootte van drie maanden huur, servicekosten, overige bijkomende kosten te vermeerderen met BTW, conform R.O.Z-model
Huurovereenkomst: Conform ROZ Model in de zin van artikel 7:230a BW.
Indexering: De huurprijs zal voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurcontract, en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)
Opleveringsniveau: huidige staat

Bijzonderheden:
1. Deze aanbieding geschiedt onder het uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaar, welke goedkeuring zal blijken uit de namens de eigenaar op te stellen schriftelijke huurovereenkomst.
2. De verhuurder zal pas gebonden zijn de gehuurde ruimte ter beschikking te stellen aan de huurder nadat huurder zorg heeft gedragen voor het stellen van een bankgarantie zoals vermeld in deze huuraanbieding.
3. Huurder levert bij deze een uittreksel Handelsregister Kamer van Koophandel, BKR-registratie, jaarcijfers en een kopie van een geldig legitimatiebewijs.
4. Of het door huurder beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de huurder zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 87.500 per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
2.250 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.250 m²
Vrije hoogte
6,2 m
Vrije overspanning
20 m

Indeling

Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, stationslocatie en havengebied

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Spoorhavenweg 17 44

€ 87.500 /jr