Transportweg 13 9645 KZ Veendam

€ 70 /m²/jaar

Omschrijving

Aan de Transportweg 11 te Veendam bevindt zich het voormalige Innovatie Centrum, c.q. kantoor van AVEBE. Terrein grootte 7.646m².
Geschikt gemaakt voor start-ups en bedrijven die in de start van hun ontwikkeling zijn en flexibel willen zijn t.a.v. de onvoorspelbare groei van benodigd vloeroppervlak.
Het Bedrijvencentrum van Linge biedt deze bedrijven de gelegenheid een beperking van risico's t.a.v. huurtermijnen.
Het centrum beschikt over de mogelijkheid van, sec kantoorruimte huren, maar ook in combinaties met kleinere en grote bedrijfsruimte/ laboratoriumruimten of archief- opslagruimte. Daarnaast is er vergaderruimte aanwezig die door huurders gratis gebruikt kan worden.

Bereikbaarheid:
Het pand is gevestigd aan de Transportweg te Veendam. Het bedrijvencentrum van Linge is zowel goed bereikbaar met eigen vervoer (A7 - N33), als per openbaar vervoer (trein/bus). Er is een directe treinverbinding vanaf de stad Groningen (30min). Vanaf het treinstation is het ±10min lopen naar de Transportweg.
Parkeerplaatsen en fietsstalling: Het pand heeft een eigen parkeerterrein (zowel aan de voor- als achterzijde van het gebouw), waar u en uw bezoek de hele dag gratis kan parkeren. Er is tevens een overdekte fietsenstalling aanwezig.

GEBOUWEN.

Algemeen. kantoren, bedrijfsruimte en opslagruimte

Het hoofdgebouw bestaat uit vier bouwlagen, begane grond en drie verdiepingen. De totale oppervlakte van het gebouw is ± 5.500m² b.v.o.
Het complex bestaat grofweg uit twee gedeelten (gebouwen), die onderling bereikbaar zijn via een loopbrug. De ene kant van het gebouw (foto: rode hoofdgebouw), bevinden zich de kantoren, vergaderruimten en laboratoria. Het ander aangrenzende gebouw (wit) bestaat uit een fabriekshal/pilothal/bedrijfshal, laboratorium, kantoor en nog separaat aangrenzend, de opslagruimten (zinkkleurig) en

KANTOORUNITS
Verspreid over het hele gebouw, bevinden zich ruim 40 kantoorunits met verschillende afmetingen (vanaf 12m²). Het is mogelijk om één kantoorunit te huren, maar ook een hele vleugel of verdieping als dat wenselijk is.
Het is mogelijk een volledig ingericht kantoor te huren (incl. tafel(s), stoel(en), kast(en) en/of archiefkast, etc). Maar ook het huren van een kale kantoorruimte is uiteraard mogelijk. Bij een kale kantoorruimte kan deze naar eigen wens worden ingericht.
De meeste kantoren beschikken over airco voorzieningen. Alle kantoren beschikken over WiFi, maar ook een directe verbinding middels een kabel is mogelijk.

BEDRIJFSRUIMTEN
Bij Bedrijvencentrum van Linge is het ook mogelijk om een bedrijfsruimte te huren. Er zijn meerdere ruimten beschikbaar (van klein tot groot), die gebruikt kunnen worden voor tal van doeleinden/ activiteiten. Er zijn bijvoorbeeld ruimten beschikbaar met grote roldeur of ruimten met werktafels erin. Maar ook het vestigen van een showroom ruimte op de begane grond is mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

LABORATORIUMRUIMTEN
Verspreid over het hele gebouw, bevinden zich 5 laboratoriumruimten, met verschillende uitrusting en afmetingen. De laboratoriumruimten beschikken over labtafels met verschillende aansluitingen, opbergkasten, nood- en oog douche, brandblussers en aanrecht met kraan. In een aantal laboratoriumruimten bevinden zich nog zuurkasten en/of vaatwasser en/of kasten gevaarlijke stoffen.

VERGADERRUIMTEN
In het hoofdgebouw bevindt zich op elke verdieping één of meerdere vergaderruimten. Als u huurder bent in het pand, kunt u op basis van agendering gebruik maken van de vergaderruimten. Als u geen huurder bent is het ook mogelijk om deze ruimten af te huren, voor bijvoorbeeld een dagdeel of een hele dag. Bij grotere presentaties in een bedrijfsrestaurant aanwezig welke op dat moment t.b.v. catering operationeel kan worden gemaakt.

KEUKENRUIMTE
Bij bedrijvencentrum van Linge is het sinds 2021 ook mogelijk om keukenruimte te huren. In het pand is een keuken aanwezig, inclusief apparatuur en werkbanken. Daarnaast is er ook een spoelkeuken en opslagruimte aanwezig.

FACILITEITEN voor kantoren, testfabriek als loodsen
- Sanitaire voorzieningen voor dames en heren op elke verdieping
- Gratis gebruik maken van vergaderruimten (huurders)
- Gratis Wifi voor u en uw bezoekers
- Bij hoofdingang wachtruimte voor uw bezoek
- Douche -en omkleed mogelijkheid
- Grote Kantine
- Koffieautomaat
- Voldoende parkeergelegenheid
- Lunch mogelijkheden bespreekbaar
- Diverse opslag mogelijkheden
- Archiefruimten beschikbaar
- (Goederen)lift
?
OPSLAGRUIMTEN/ARCHIEFRUIMTEN
Bij het pand zitten ook 2 grote opslagruimten met eigen ingang (roldeur). Beide opslagruimten zijn 250 m² groot. De ene opslagruimte (PO-03), heeft geen tussenmuren en heeft daarnaast nog een bordes die per trap bereikbaar is. De andere opslagruimte heeft geen bordes en bestaat uit 2 ruimten (zie de foto's).
De opslagruimten zijn naar eigen wens in te richten, met bijvoorbeeld magazijnstellingen.
Naast de grote opslagruimten bevinden zich, verdeeld over het hele pand, ook meerdere kleine opslag- of archiefruimten, welke mogelijk ook nog te huur zijn voor opslagdoeleinden.

T.a.v. deze Loodsen:

Vrije hoogten in loodsen:

Opslagruimten:
Roldeur apparatuur opslag (voorste ruimte vanaf hoofdgebouw): 4.4 m.
Roldeur product opslag (opslagruimte met scheidingswand in het midden): 2.9 m.
Roldeur product opslag (bij de scheidingswand): 2,9m.
Vrije hoogte opslagruimten tot onderkant draagbalk: 4.5m hoog.

Tonvlothal:
Roldeur Tonvlothal: 4.5m.
Tonvlothal (tot onderkant hijsbalk): 6.7m.
Tonvlothal (tot onderkant dwarsbalken staalconstructie): 7m.

Extra diensten: Testfabriek.
Bij Bedrijvencentrum van Linge is het ook mogelijk om proefproducties en/of technologische testen uit te voeren, voor de sectoren feed en food. Dit wil zeggen: een gedeelte van het pand is ingericht voor het doen van testen op diverse machines. Wij hebben de mogelijkheid om grondstoffen te mengen (vaste stoffen), extruderen, drogen/koelen en te verpakken in bigbags. Daarnaast beschikken we nog over 2 machines om uw product te malen (ziftermolen) of te cracken.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 70 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 99 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
1.712 m² (in units vanaf 12 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.212 m²
Kantoor oppervlak
500 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, inbouwarmaturen, liften en te openen ramen

Energie

Energielabel
C 1,20

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Transportweg 13

€ 70 /m²/jaar