Kazemat 17 3905 NR Veenendaal

€ 195.000 k.k.

Omschrijving

Gunstig op het jonge bedrijventerrein de Batterijen gelegen praktische en representatieve bedrijfsunit/showroom met bovengelegen kantoor. Deze unit is voor uiteenlopende doeleinden geschikt en beschikt over maar liefst 3 (!) privé parkeerplaatsen.

U ontvangt regelmatig bezoek of wilt meer bezoek gaan ontvangen? Achter de oorspronkelijke overheaddeur is een kozijn geplaatst met dubbele openslaande deuren. Hierdoor is de begane grond uitstekend als showroom, atelier of iets dergelijks te gebruiken. Vanzelfsprekend is dit kozijn eenvoudig te verwijderen waardoor een regulier gebruik als bedrijfsruimte weer mogelijk is. Kortom: deze bedrijfsunit heeft dus een keur aan gebruiksmogelijkheden.

De ligging op het jonge bedrijventerrein De Batterijen is meer dan gunstig. Op korte afstand is het NS-intercity station Veenendaal - De Klomp gelegen. Hier bevindt zich tevens een busstation. Daarnaast zijn op- en afritten van de A12 (Utrecht – Arnhem) op 1 minuut rijden gelegen. Via deze A12 is onder andere de A30 (Ede – Barneveld) snel te bereiken.

Oppervlakten, indeling en opleveringsniveau.
Begane grond: De begane grond heeft een oppervlakte van circa 98 m2 en is ingedeeld met een hal waar zich de trapopgang en de meterkast bevindt. In de bedrijfsruimte is er een toilet, een trapkast en een eenvoudige pantry. Van binnenuit gezien is er voor de handmatig bediende overheaddeur een kozijn met dubbele openslaande deuren geplaatst waarvan 1 deur elektrisch is.

1e Verdieping: De eerste verdieping meet eveneens circa 98 m2 en is vanuit de hal via 2 afzonderlijke deuren te bereiken. Door de aanwezigheid van deze twee deuren zijn er eenvoudige mogelijkheden om deze ruimte in twee afzonderlijke kantoorruimtes op te splitsen. Verder is de gehele verdieping voorzien van systeemplafonds met inbouwarmaturen, meerdere radiatoren en zijn er diverse netwerkaansluitingen.

2e Verdieping: Ook deze verdieping heeft een oppervlakte van circa 98 m2 en is voorzien van systeemplafonds met inbouwarmaturen en meerdere radiatoren. Ook is hier de CV-combiketel opgesteld. Naast het gebruik als kantoorruimte is deze verdieping vanzelfsprekend ook te gebruiken als opslag, archief of iets dergelijks. Omdat de huidige eigenaar tussenmeters heeft geplaatst zou deze ruimte eventueel ook verhuurd kunnen worden aan derden.

Overig:
Oplevering in overleg, kan indien gewenst spoedig;
Indien gewenst is de huidige eigenaar bereid om de ruimte voor een kortere periode terug te huren. Dit maakt deze ruimte ook geschikt voor (particuliere) beleggers omdat gedurende deze periode een nieuwe huurder voor het object kan worden gezocht zonder dat er sprake is van leegstand;

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 195.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
294 m²
Bedrijfshal oppervlak
98 m²
Kantoor oppervlak
196 m²
Perceel
196 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kazemat 17

€ 195.000 k.k.