Kleasterwei 6 9297 WS Veenklooster

€ 425.000 k.k.

Omschrijving

De verkoop is wegens persoonlijke redenen van koper niet doorgegaan. Derhalve is het pand weer beschikbaar.

In het fraaie brinkdorp Veenklooster gelegen pand met historie. Ooit werd het gebruikt als herberg en later was het bekend als discotheek ‘De Ringo’. Na sluiting van de discotheek is het schuurgedeelte van het pand gebruikt voor dagbesteding. Het voorste deel werd gebruikt als café. Het gebruik van het schuurgedeelte eindigt op 31 december 2020.

Het monumentale pand maakt onderdeel uit van een beschermd dorpsgezicht en is voor vele doeleinden geschikt. De huidige bestemming is bedrijfsdoeleinden categorie Horeca. Hieronder valt een hotel-, café- of pensionbedrijf. In overleg met de gemeente Noardeast-Fryslan kan deze bestemming eventueel gewijzigd worden. Dit geldt ook als u het pand als woonruimte of als bedrijfswoning in gebruik wenst te nemen.

Het pand biedt volop kansen. U kunt denken aan Bed & Breakfast, een atelier of tentoonstellingsruimte. De laatste jaren werd het pand gebruikt voor dagbesteding.

De huidige eigenaar is bereid om het cafégedeelte terug te huren, echter is dit geen must. Het café is beperkt open (vrijdag t/m zondag en sluit uiterlijk om 22:00).

Indeling: café met bar (± 85 m²), keuken (± 30 m²), hal met toiletgroepen, schuurgedeelte (± 300 m²), toiletgroepen, berging (± 70 m²).
Verdieping: overloop, zaalruimte ± 85 m² en kantoor ± 22 m².

Het geheel is gelegen op een perceel van 1.657 m². Het achtergelegen parkeerterrein is eigendom van de gemeente. Gebruikers van het parkeerterrein mogen gebruik maken van het terrein om te voet naar het dorp te gaan.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte en verhard buitenterrein
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1879

Oppervlakten

Oppervlakte
664 m²
Perceel
1.657 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kleasterwei 6

€ 425.000 k.k.