Pater van den Elsenlaan 5462 GG Veghel

€ 155 /mnd

Omschrijving

Opslagruimte kopen of huren in Veghel krijgt een nieuwe dimensie met de garageboxen van Boxcomplex. Vanaf nu kunt u een garagebox reserveren om te kopen of huren die aan alle moderne eisen voldoet.

Bedrijventerrein (Pater vd Elsenlaan) Veghel
Veghel is gunstig gelegen aan de A50 op nog geen 20 minuten rijden van Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Oss. De locatie ligt nabij het centrum waarbij de Noordkade (o.a. Jumbo Foodmarkt) op loopafstand te bereiken is.
De boxen worden gerealiseerd op een prachtige bedrijfslocatie die is gesitueerd langs de de A50 op nog geen 20 minuten rijden van Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Oss. Veghel (met bijna 35.000 inwoners en een bovengemiddeld inkomensniveau) heeft een ijzersterke economische positie vanwege de hier gevestigde voedingsindustrie (o.a. Mars Nederland, Jumbo DC, Sligro en Campina). De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie 2 t/m 3.2.

Reserveren onder voorbehoud
Ons plan in Veghel is onder voorbehoud van het verkrijgen van de omgevingsvergunning vanuit de gemeente. Omdat de omgevingsvergunning nog niet verkregen is, is het mogelijk dat het park nog onverhoopt in opzet of omvang wijzigt.
Aangezien onze vorige projecten ontzettend snel uitverkocht waren, hebben wij besloten bij onze nieuwe parken een voorverkoop cq. mogelijkheid tot reservering te doen. Dit om u als gewaardeerde klant alvast verder te kunnen helpen. In de voorverkoop kunnen boxen worden gereserveerd tegen reserveringskosten van € 250,- per box, excl. BTW. Nadat u de reserveringskosten voldaan hebt, is de reservering definitief. Hiervan krijgt u een bevestiging per email. Indien u overgaat tot het kopen van de boxen, worden de reserveringskosten volledig in mindering gebracht op de koopsom. Indien het park onverhoopt geen doorgang vindt, zal het reserveringsbedrag aan u worden gerestitueerd. Gaan de bouwplannen door en ziet u er zelf vanaf dan blijft het reserveringsbedrag echter verschuldigd.

BOXCOMPLEX TYPE 1-5

ca. 3m x 5m. x 2,5m.

Koop: € 20.500 v.o.n

Huur: € 129,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 2

ca. 3 m. x 6 m. x 2,5 m.

Koop: € 24.900 v.o.n.

Huur: € 155,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 3

ca. 3 m. x 7 m. x 3 m.

Koop: € 31.900 v.o.n.

Huur: € 199,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 2D

ca. 2x3 m. x 6 x 2,5 m.

Koop: € 49.900 v.o.n

Huur: € 310,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 3D

ca. 2x3 m. x 7 m. x 3 m.

Koop: € 63.900 v.o.n.

Huur: € 399,- p.m.

Voor de actuele beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u interesse in een garage- / bedrijfsbox van Boxcomplex in Veghel?
Boxcomplex biedt een aantal aantrekkelijke opties voor opslag en als bedrijfsruimte, bovendien zijn garageboxen een gunstig beleggingsobject met een mooi rendement. Voor meer informatie bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 155 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 129 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
42 m² (in units vanaf 15 m²)
Bedrijfshal oppervlak
42 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pater van den Elsenlaan

€ 155 /mnd