Doornhoek 3915 -3915a 5465 TC Veghel

€ 250.000 /jr

Omschrijving

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein Doornhoek, in het zuidwesten van Veghel en op een top zichtlocatie vanaf de Corridor, recht tegenover de McDonald's. Met de A50 (Nijmegen-Eindhoven) op een kilometer afstand is de locatie uitstekend bereikbaar. De belendende objecten betreffen een Kwik Fit, Auto wasstraat en een vestiging van Profile Tyre Service. Op het bedrijventerrein zelf zijn daarnaast gerenommeerde bedrijven zoals het distributiecentrum van Goossens Meubelen, Udea, BAS Trucks, BMN Bouwmaterialen Veghel en DMV Campina gevestigd. De locatie is als zodanig uitstekend te noemen.

Object
Het complex (bouwjaar 2007) is ontworpen door Leenders Architecten en kent een zeer herkenbare en fraaie uitstraling, met een mix van moderne materialen, vele voorzieningen en een hoge mate van functionaliteit. De ruimte die te huur wordt aangeboden omvat circa 569 m² kantoorruimte (voorzien van kantine en kleed-/wasruimte met kleedlockers) en aangrenzend een drietal bedrijfsruimten van in totaal circa 2.289 m², alsmede een (betonnen) verdiepingsvloer van circa 244 m².

Opleveringsniveau
Het bedrijfscomplex kent een hoogwaardig opleveringsniveau. Zo heeft de bedrijfsruimte een vrije hoogte van circa 7,2 meter en is onder meer voorzien van geperforeerde damwandprofielbeplating, elektrisch bedienbare segmenthefdeuren, snelloopdeur, TL-armaturen, persluchtleiding, gasheaters, krachtstroominstallatie en diverse elektra-aansluitingen. Een kraanbaan is aanwezig zodat een eventuele bovenloopkraan kan worden aangebracht tot 10 ton hefvermogen.

De kantoorruimte is voorzien van een centraal stofzuigsysteem, systeemplafonds voorzien van TL-armaturen en inbouwspots, geïntegreerde kabelgoten, enkele airco-units, moderne keukenopstelling, was-/kleedruimte, mechanische ventilatie/luchtbehandelingsinstallatie met warmte-terugwinunit, HR-ketel voorzien van radiatoren en thermostatische kranen, brandmeld- en ontruimingsinstallatie, alsmede alarminstallatie.

Aan de buitenzijde van het complex is een afgeschermde fietsenstalling en gasflessenhok gesitueerd.

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen gesitueerd.

Diversen
Naar opgave van de gemeente Veghel is het object gelegen in het bestemmingsplan “Doornhoek”. Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming “bedrijventerrein” met functieaanduiding 'bedrijf van categorie 2 - 4.2' en als zodanig uitsluitend bestemd voor bedrijven die zijn genoemd in de Lijst van Bedrijfsactiviteiten onder de categorieën 2 t/m 4.2, met uitzondering van geluidszoneringsplichtige inrichtingen, met daaraan ondergeschikt kantoren, dienstverlening en een kantine ten dienste van het met de bestemming beoogde gebruik. Productie gebonden detailhandel (met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotmiddelen) is eveneens toegestaan. Een kopie van het bestemmingsplan en Lijst van Bedrijfsactiviteiten is op aanvraag verkrijgbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 250.000 per jaar
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
4.302 m²
Bedrijfshal oppervlak
3.733 m²
Kantoor oppervlak
569 m²
Vrije hoogte
7,2 m
Perceel
8.095 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, airconditioning en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
A 0,78

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Doornhoek 3915 -3915a

€ 250.000 /jr