Genderstraat 11 en 13 5504 LN Veldhoven

€ 1.850.000 k.k.

Omschrijving

VRIJSTAAND WOONHUIS MET BEDRIJFSRUIMTEN

Koopprijs: € 1.850.000,= k.k.

Vrijstaand woonhuis
Het woonhuis is gebouwd in 1991 en is opgetrokken uit baksteen. Het dak is met pannen gedekt. De begane grondvloer en de verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton. Het huis beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op een cv-combiketel (bouwjaar 1991, merk Nefit); de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via deze cv-combiketel. De gehele begane grond (inclusief serre) beschikken over vloerverwarming. De woning is voorzien van isolerende beglazing in hardhouten kozijnen, alsmede dak-, vloer- en muurisolatie. Tevens beschikt de woning over een alarminstallatie.

Indeling:

Begane grond:
U betreedt het huis via de entree/hal. In de hal bevindt zich garderobe en de trapopgang naar de eerste verdieping. De hal is afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond.

De L-vormige woonkamer (ca. 45 m²) geniet van veel natuurlijk daglicht vanwege de grote raampartijen. Tevens beschikt de woonkamer over een sfeervolle schouw met houtkachel. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond.

Via een schuifpui bereikt u de serre (aangebouwd in 1997). De serre beschikt over erg veel natuurlijk daglicht vanwege de drie tuindeuren en het dak van kunststof lichtplaten. De serre is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming.

De keuken is voorzien van een inrichting in hoekopstelling. De inbouwapparatuur bestaat uit een combi-magnetron, een koelkast (2010), een dubbele spoelbak, een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap en een vaatwasser. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer, gedeeltelijk tegelwerk en gedeeltelijk stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

In de achterhal bevinden zich de toiletruimte en de doucheruimte.

De geheel betegelde toiletruimte is ingericht met een toilet.

De geheel betegelde doucheruimte is ingericht met een douche en wastafel.

Vanuit de achterhal heeft u toegang tot de riante kelder. De kelder is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een stucwerk plafond.

In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de opstelling cv-combiketel.

De inpandige garage is voorzien van elektra. Tevens bevindt de meterkast in de garage. De afwerking bestaat uit een tegelvloer en schoon metselwerk wanden.

Eerste verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar via vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, een extra kamer, een separate badkamer en een separaat toilet, die u kunt bereiken via de overloop. De overloop beschikt over een praktische bergkast.

De vier slaapkamers hebben alle nagenoeg hetzelfde afwerkingsniveau, namelijk vloerbedekking, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast.

De laatste kamer kan prima worden ingericht als extra slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte. Deze kamer is afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

De geheel betegelde badkamer is ingericht met een ligbad, een wastafel in meubel en een design radiator.

De separate toiletruimte is afgewerkt met een tegelvloer en betegelde wanden.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. De ruime zolder is nog geheel naar eigen zinnen in te richten.

Tuin woonhuis
Via een riante oprit bereikt u de voortuin. Middel de oprit heeft u tevens toegang tot de inpandige garage. De voortuin is ingericht met diverse vaste beplantingen en volwassen bomen.
Achter de woning bevindt zich de op het zuidoosten georiënteerde tuin. In de achtertuin treft u een tuinhuis en een hondenverblijf aan. De tuin is ingericht met erfverharding, gazon, diverse vaste beplantingen en een volwassen boom. Tevens beschikt heeft u beschikking over tuinverlichting en een buitenkraan. Via de tuin is het bedrijfsgedeelte bereikbaar.

Bedrijfshal
De bedrijfshal (bouwjaar 1991) heeft een oppervlakte van 635 m² en is opgetrokken uit baksteen. Het dak is met bitumineuze dakbedekking gedekt. De begane grondvloer en de eerste verdiepingsvloer zijn uitgevoerd in beton. De bedrijfshal beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op een cv-ketel (bouwjaar 1991, merk Nefit HR Turbo). De bedrijfshal is voorzien van isolerende beglazing in hardhouten kozijnen. De bedrijfshal is aangesloten op de voorzieningen gas, water, elektra (3 x 25 Amp), glasvezel en riolering. De bedrijfshal beschikt over een alarminstallatie.

Indeling:

Begane grond:
U betreedt de bedrijfshal via de ontvangsthal. In de ontvangsthal bevindt zich de meterkast en de alarminstallatie. De afwerking bestaat uit een tegelvloer, metselwerk wanden en een stucwerk plafond.

De begane grond beschikt over twee kantoorruimtes met nagenoeg hetzelfde afwerkingsniveau, namelijk een tegelvloer en een stucwerk plafond. Kantoorruimte I is voorzien van een balie en een schuifraam.

De bedrijfskantine is voorzien van een keukenblok in rechte wand opstelling. De keuken beschikt over een vaatwasser.

Vanuit de bedrijfskantine heeft u toegang tot de bergruimte. In de bergruimte bevindt zich de opstelling cv-ketel.

De toiletgroepen bestaande uit een separaat dames- en herentoilet zijn voorzien van een toilet, twee vaste wastafels met een spiegel en planchet. De afwerking bestaat uit een tegelvloer en betegelde wanden.

Tevens bevindt zich op de begane grond een ruime werkplaats met een oppervlakte van ca. 435 m². De werkplaats beschikt over twee roldeuren van 4,50 m1 doorrijhoogte, een looptakel, een verwarmingsunit en een afzuiginstallatie voor rookgassen.

Als laatste treft u op de begane grond een magazijnruimte aan.

Eerste verdieping:

De eerste verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich een riante magazijnruimte en kantoorruimte III.

Gesloten loods
Tevens bevindt zich op het bedrijventerrein een gesloten loods (bouwjaar 1980) met een oppervlakte van ca. 1.188 m². De loods is opgetrokken uit damwandprofielplaten met stalen spanten. Het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. De vloer is afgewerkt met een bestrating van betonklinkers. De loods is voorzien van dubbele schuifdeuren van 5,00 m1 doorrijhoogte.

Twee open loodsen
Als laatste bevinden zich op het bedrijventerrein een tweetal open loodsen (bouwjaar 1970) met een oppervlakte van ca. 75,00 x 13,00 = 975 m² en een maximale doorrijhoogte van ca. 4,00 m1. De loodsen zijn gebouwd van gedeeltelijk stalen spanten en gedeeltelijk houten spanten en gedekt met stalen dakplaten. De vloer is afgewerkt met een bestrating van betonklinkers.

Bedrijventerrein
Het bedrijventerrein beschikt over een ruime, zelfstandige oprit met een elektrische, op afstand bedienbare toegangspoort. Het terrein is verhard met betonklinkers.

Privaat- en publiekrechtelijke aspecten

Kadastrale gegevens
Gemeente Veldhoven sectie B nummer 3222 oppervlakte 623 m²
Gemeente Veldhoven sectie B nummer 3223 oppervlakte 5.972 m²
Bron: Kadaster.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan "De Run 2008, herziening I, 2010" van de gemeente Veldhoven en heeft daarin de bestemming "bedrijventerrein".
Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 16 december 2010.
Bron:

Nutsvoorzieningen
Het object is aangesloten op voorzieningen als water, elektra (bedrijfshal 3 x 25 Amp), aardgas, riolering en glasvezel.

Staat van onderhoud
Het object verkeert in een goede staat van onderhoud.

Ligging
Het object is gelegen aan Genderstraat 11 en 11a te Veldhoven, gemeente Veldhoven. Het gebied wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door familiebedrijven en burgerwoningen.
De belendingen van gebouw betreffen bedrijven en burgerwoningen.

Parkeermogelijkheden
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving van dit bedrijfsobject.

Bereikbaarheid
Het object is bereikbaar via auto en fiets. Het snelwegennet is op 5 minuten afstand gelegen en de openbare vervoersvoorzieningen zijn op loopafstand gelegen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.850.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
835 m²
Bedrijfshal oppervlak
635 m²
Terrein oppervlak
5.972 m²
Kantoor oppervlak
200 m²
Perceel
6.595 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en in woonwijk
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Genderstraat 11 en 13

€ 1.850.000 k.k.