De Run 5211 B 5504 DC Veldhoven

€ 95 /m²/jaar

Omschrijving

Locatie:
De te huur aangeboden flexibele kantoorruimte / bedrijfsruimte in deze bedrijfsunits aan De Run 5211B te Veldhoven zijn opvallend gelegen op een zichtlocatie in Bedrijfsverzamelcomplex De Gender. Het bedrijfspand is gelegen op een van de oudste en bekendste industrieterreinen van Veldhoven en heeft mede door de centrale ligging tegenover het ziekenhuis MMC en nabij de op- en afritten van de A2 een grote regionale bekendheid. Bedrijventerrein De Run is een belangrijke drager van de regionale en lokale economie en heeft een belangrijke werkgelegenheidsfunctie. De bedrijvigheid op Bedrijventerrein De run is zéér gevarieerd.

Bereikbaarheid De Run 5211B te Veldhoven:
Deze flexibele kantoorruimte / bedrijfsruimte in deze bedrijfsunits zijn gelegen op Bedrijventerrein De Run te Veldhoven en direct via de Kempenbaan bereikbaar. Bedrijfsverzamelcomplex De Gender staat in verbinding met de op- en afritten van de snelweg A2/N2. Via deze snelweg bent u binnen enkele autominuten op de A58, A67 en A50. Verder is de verbinding met het openbaar vervoer goed dankzij een bushalte voor de deur met verbindingen tussen het centrum van Veldhoven en Centraal Station Eindhoven. Het Maxima Medisch Centrum (MMC) is centraal gelegen op Bedrijventerrein De Run.

Beschikbare oppervlakte voor de verhuur:
Ca 500 m² kantoor / bedrijfsruimte - vanaf ca 300 m²

Parkeergelegenheid De Run 5211B te Veldhoven:
Ruim aantal parkeerplaatsen beschikbaar, gelegen op eigen parkeerterrein rondom de bedrijfsunits aan De Run 5211B te Veldhoven.

Opleveringsniveau kantoorruimte / bedrijfsruimte:
• de bedrijfsunits in Bedrijfsverzamelcomplex De Gender zijn qua oppervlakte en afwerking flexibel en kunnen geheel naar de wensen van de huurder worden opgeleverd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en nieuwe energiezuinige installaties. De bedrijfsunits zijn afzonderlijk en in combinatie te huur. De vrije hoogte bedraagt ca 3,5 meter.

Opleveringsniveau terrein:
• verhard ten behoeven van parkeren.

Aanvaarding:
In overleg.

Kadastrale gegevens De Run 5211B te Veldhoven:
Gemeente: Veldhoven
Sectie: B
Perceelnummer: 2881

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan van Bedrijfsverzamelcomplex De Gender aan De Run 5211B te Veldhoven op Bedrijventerrein De Run is op te vragen via één van onze bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. en/of via de website ruimtelijkeplannen.nl.

Bouwjaar:
1969

HUURGEGEVENS

Aanvangshuurprijs kantoorruimte / bedrijfsruimte:
€ 95,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Voorschot servicekosten:
€ 5,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Huurtermijn:
Vijf jaren.

Verlengingstermijn:
Vijf jaren.

Opzegtermijn:
Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurindexering:
Bedrijfsverzamelcomplex De Gender zal jaarlijks worden geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.:
Indien huurder niet aan het “90% criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Meer informatie De Run 5211B te Veldhoven:
Wenst u meer informatie over deze beschikbare flexibele kantoorruimte / bedrijfsruimte in het Bedrijfsverzamelcomplex De Gender welke te huur zijn aan De Run 5211B te Veldhoven, neem dan vrijblijvend contact op met één van de bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V.

Onze bedrijfsmakelaar de heer Maurice Schäfer RM RT is van alle beschikbare informatie op de hoogte betreffende de verhuur van de flexibele kantoorruimte / bedrijfsruimte in dit bedrijfspand aan De Run 5211B te Veldhoven op Bedrijventerrein De Run.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 95 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 5 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten

Oppervlakte
500 m² (in units vanaf 300 m²)
Bedrijfshal oppervlak
500 m²
Vrije hoogte
3,5 m

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Run 5211 B

€ 95 /m²/jaar