Garnizoenstraat 2 5363 VX Velp (NB)

€ 4.700 /mnd

Omschrijving

950m² VVO Bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, (schone) werkplaats of opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer zijn eigen identiteit kan laten zien. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen op de daarvoor aangewezen plaats waardoor uw bedrijfsimago niet verloren in massaliteit en uniformiteiteisen.

Omschrijving
Overdekte entree, centrale hal afgewerkt met linoleum vloeren. Vanuit centrale hal heeft u toegang tot diverse ruimtes welk in te richten zijn als spreekkamer, kantoorruimte of showroom. Daarnaast vindt u op de begane grond de trapopgang, meterkast en de bedrijfsruimte. Aan de buitenzijde van deze bedrijfsruimte hangt een luifel zodat u droog kunt laden en lossen. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van ca. 6m. U kunt deze bedrijfsruimte bereiken via de overheaddeur (4m breed / ca. 4,2m hoog). Via een heftruck of trap kunt u het magazijn op de eerste verdieping bereiken.

Eerste verdieping
Via een fraaie bordestrap bereikt u de 1ste verdieping. Deze royale bedrijfsruimte is in te richten als kantoor of showroom. Doordat er de nodige raampartijen zijn aangebracht is er voldoende daglicht, hetgeen zorgt voor een goed arbeidsklimaat. Tevens vindt u op deze verdieping een kantine met een pantrykeukenblok. Het keukenmeubel is uitgevoerd met drie onder- en twee bovenkastjes. Daarnaast vindt u op deze verdieping nog een magazijn.

Bijzonderheden
LIGGING:
Het bedrijfsgebouw is gelegen op het bedrijventerrein ‘De Bons’ te Velp. Ten zuiden van Grave ligt dit voormalige Generaal de Bonskazerne. Zo'n 8 ha, is ontwikkeld tot een modern en duurzaam bedrijventerrein dat wordt gekenmerkt door fraaie bedrijfsgebouwen. Inmiddels is een flink aantal kavels verkocht en krijgt het bedrijvenpark vorm door realisatie van fraaie bedrijfsgebouwen. Op het bedrijventerrein is een variëteit aan bedrijven gevestigd. De locatie is goed bereikbaar middels de N324; een bushalte is op circa 1.3 km van de locatie gesitueerd.

OPPERVLAKTE :
Verhuurbaar vloeroppervlakte begane grond 500m² en de 1ste verdieping 450m². Totaal 950m² Deze ruimte is verdeelt in 500m² (schone) bedrijfsruimte en 550m² kantoor/showroom.

PARKEREN:
Achter het gebouw zijn ca. 10 parkeerplaatsen gerealiseerd.

BESTEMMING:
Van toepassing is het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Grave 2016”. Enkelbestemming: Bedrijventerrein

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 4.700 per maand
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
950 m²
Bedrijfshal oppervlak
400 m²
Kantoor oppervlak
550 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Garnizoenstraat 2

€ 4.700 /mnd