Groethofstraat Unit 12/13 5916 PA Venlo

€ 975 /mnd

Omschrijving

TE HUUR:
Bedrijfsunit van 175m² in het nieuw gebouwde bedrijfsverzamelgebouw aan de Groethofstraat in Venlo gelegen op bedrijventerrein 'Businesspark Noorderpoort'.
Het betreft hier een uitstekende locatie nabij de op- en afrit van de Rijksweg A-67 (Duisburg- Eindhoven) en is eveneens vanuit het centrum van Venlo goed bereikbaar.

De zelfstandige unit wordt compleet opgeleverd en is zeer geschikt voor o.a. opslag- distributieruimte of kleinschalige productie.
Uitermate geschikt voor de kleinere MKB ondernemer en voor de particulieren als zijnde opslag of stallingsplaats.

INDELING:
De bedrijfsunit 100m² groot op de begane grond (incl. toiletruimte) en 75m² op de verdieping. De begane grondvloer is uitgevoerd als een monolitischafgewerkte betonvloer met een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1.250 kg/m².
De verdieping is te bereiken middels een stalen trap. De betonnen verdiepingsvloeren heeft een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 250 kg/m².
Er is een elektrische overhead deur (350x480m) en een separate loopdeur met ramen. De kozijnen en ramen in de buitengevel zijn uitgevoerd in aluminium en zijn voorzien van isolerende beglazing. De deuren en ramen zijn voorzien van het benodigde hang en sluitwerk wat voldoet aan weerstandsklasse 2.
De buitenwanden bestaan uit een betonnen geïsoleerde borstwering met een hoogte van 1 meter en daarboven geïsoleerde metalen gevelbeplating in kleur, met een isolatiewaarde van Rc 4,5 m²K/W.
Eventuele reclame- uitingen kunnen door huurder zelf worden verzorgd, hiervoor dient huurder zelf vergunning van de gemeente te verkrijgen.
Het terrein alsmede de in-/uitrit is verhard met betonnen klinkers. Tevens behoren er twee parkeerplaatsen op het buitenterrein tot het gehuurde.

HUURCONDITIES:
Huurprijs: € 975,- excl. BTW.
Servicekosten (voorschot): in overleg

HUURPERIODE:
In overleg.

HUURBETALING:
Per maand vooruit te voldoen.

BTW - BELASTE VERHUUR:
Verhuurder opteert voor met BTW -belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW norm) dan zal er een BTW -vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

WAARBORGSOM:
Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks ''alle huishouders'' (2006 = 100), gepubliceerd door het CBS.

HUURCONTRACT:
Standaard model ROX- contract model (kantoorruimte/bedrijfsruimte) met bijbehorende Algemene Bepalingen (laatste versie).

AANVAARDING:
In overleg

VOORBEHOUD:
Goedkeuring eigenaar.

BESTEMMING:
De voor Bedrijf 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die zijn genoemd in de bijlage (Lijst van bedrijfsactiviteiten) onder de categorie 2, met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen en risicovolle inrichtingen;
b productiegebonden detailhandel;
c ondergeschikte horeca behorende tot horeca categorie 1 en 2;
d opslag en uitstalling;

OP AANVRAAG:
De lijst van bedrijfsactiviteiten.

Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/huurder/onderhuurder/opdrachtgever.
Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van eventuele onjuistheden en/of wijzigingen kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 975 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
175 m² (in units vanaf 100 m²)
Bedrijfshal oppervlak
175 m²
Vrije hoogte
6 m
Vrije overspanning
5 m
Draagvermogen
1.250 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 niet-overdekte parkeerplaats

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Groethofstraat Unit 12/13

€ 975 /mnd