Laurens Janszoon Costerstraat 48 5916 PS Venlo

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Op een goede locatie aan een doorgaande weg van business park Noorderpoort gelegen, in 1992 herbouwd (multi)functioneel bedrijfsgebouw. Het bedrijfsgebouw bestaat uit een bedrijfshal van ca. 1.185 m² met voor- en zijingang en een kantoorgebouw van ca. 420 m² verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping.

De op- en afritten van de A67 (Eindhoven – Ruhrgebied) liggen op korte afstand. Binnen enkele kilometers zijn er ook aansluitingen met de A73/A74. De bereikbaarheid per openbaar vervoer (een bushalte is op loopafstand aanwezig) is prima. Direct voor het gebouw liggen diverse parkeerplaatsen op eigen terrein.
In de directe omgeving ligt de Venlose vestiging van Bauhaus maar ook woonboulevard Tref Centrum, waar onder ander ondernemingen als Leen Bakker, Kwantum, Berden, Beter Bed, AH XL, Lidl en Tuincentrum Leurs zijn gevestigd.

Indeling:

Bedrijfshal:
De bedrijfshal (ca. 1.185 m²) is aan zowel de voorzijde als aan de rechter zijkant voorzien van een overheadpoort. De hal is voorzien van stalen dakplaten met isolatie en een 2-tal lichtstraten en wordt verwarmd middels (gas)heathers.
In de bedrijfshal zijn verder een 2-tal berg/annex opslagruimtes gecreëerd, tevens bevindt zich hier de meterkast en een kleine doucheruimte.

Kantoor:
Begane grond (ca. 209 m²):
De begane grond betreft één grote ruimte welke in het verleden dienst heeft gedaan als showroom. Er is een toiletgroep met dames- en herentoilet aanwezig. Vanuit de kantoorruimte is enerzijds de bedrijfshal toegankelijk en anderzijds het trappenhuis. Het trappenhuis is eveneens vanuit de bedrijfshal bereikbaar.
1e verdieping (ca. 209 m²):
Via het trappenhuis is een hal bereikbaar welke toegang geeft tot de diverse kantoorruimten. De kantoorruimten zijn ingedeeld middels eenvoudig te verwijderen tussenwanden. Verder is er nog een spreekkamer, keukentje met aansluitend technische ruimte en dubbele toiletgroep aanwezig.

Buitenterrein:
Het voorterrein is nagenoeg geheel voorzien van betonklinkers en altijd in gebruik geweest ten behoeve van parkeren. Aan de rechterzijde is een gemeenschappelijke toegangsweg voor meerdere deels achtergelegen bedrijven. Deze toegangsweg behoort voor ongeveer de helft tot het aangeboden object.

Bestemming:
De huidige bestemming (bestemmingsplan Bedrijventerrein Veegtes) is “Bedrijf -3”. Waarbij het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die onder de categorie 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 die genoemd zijn in de lijst van bedrijfsactiviteiten toegestaan zijn. Daarnaast is productiegebonden detailhandel toegestaan.

Algemeen:
Het pand zal voor de meeste eigenaar-gebruikers gemoderniseerd dienen te worden en wordt in principe in de huidige staat, in zijn geheel, te koop aangeboden.

De eigenaar heeft onlangs een plan laten opstellen voor het realiseren van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw waarbij het bestaande gebouw onderverdeeld kan worden in en 5-tal bedrijfsunits (bedrijfshallen) variërend in oppervlakte van ca. 137 tot ca. 593 m² en 2-tal kantoorunits. Hierdoor biedt het object ook mogelijkheden voor beleggers.
De opgemaakte impressies zijn bij deze presentatie bijgevoegd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Indien er belangstelling is in de huur van het gehele pand is de eigenaar, afhankelijk van de uiteindelijke huurder, bereid om mee te denken en investeren in de gewenste modernisering.

- Herbouwd omstreeks 1992;
- Perceel 2.160 m²;
- Kantoorgebouw is geheel v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- Bedrijfshal v.v. heathers, kantoorgedeelt v.v. 2-tal Nefit Topline cv-ketels.
- Vraagprijs: € 598.000,- k.k.
- Huurprijs en condities op aanvraag.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
1.185 m² (in units vanaf 137 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.185 m²
Vrije hoogte
5,7 m
Perceel
2.160 m² (in units vanaf 137 m²)

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Laurens Janszoon Costerstraat 48

Prijs op aanvraag