Winkelveldstraat 1 c 5916 NX Venlo

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Werken in een verbouwde kerk van huizen Nazareth in 't Ven.
Het gehuurde is een rijksmonument. De kapel is ingedeeld in drie secties. De grootste sectie wordt te huur aangeboden. Onder de volledige oppervlakte van de kapel ligt vloerverwarming. Geen koude voeten en gemakkelijk warm!

Uitermate geschikt voor meerdere doeleinden (foto/yoga studio, kantoor, tentoonstellingsruimte, atelier, werkplaats, kunstenaarswerkplaats).

In 2018 heeft de kapel een ware metamorfose ondergaan. Van niets dan grijze muren, naar een spektakel van muurschilderingen en licht.
Onder de laag grijze verf bleek een schat aan authentieke muurschilderingen te zitten! Zo kijkt u bijvoorbeeld uw ogen uit op een prachtige, gedetailleerde, 100 jaar oude bloemenboog.
Er zaten oude nonnenkasten in de kapel. Deze hebben een metamorfose gekregen tot Toiletten. Hierbij zijn de authentieke deuren gewaarborgd gebleven.
De markante glas-in-lood-ramen zijn aan de buitenzijde voorzien van voorzetramen, wat verwarmen gemakkelijk maakt.

Het te huur aangeboden deel is ruim 150m2 groot en heeft 2 toiletten, eigen keukenblok met vaatwasser en wasbak. Deze ruimte is opgesplitst in een kantoor/werk/atelierruimte en heeft een keukenblok met wasbak en een vaatwasser.

Het object heeft een eigen, zelfstandige entrée aan de winkelveldstraat. Er is gratis parkeren aan de straat met altijd ruim voldoende parkeerplek.
Nog veel meer gratis parkeerplaatsen vindt u net om de hoek, op 1 minuutje lopen, wanneer u richting het Noorderpoort bedrijven terrein rijdt.

Het object wordt gemeubileerd opgeleverd met maar liefst 60 nieuwe stoelen met genoeg bijhordende tafels. Allen gemakkelijk afbreekbaar, met genoeg ruimte voor opberging. Verder een hoogwaardige gloednieuwe beamer Full HD 6 bij 4 meter beeld. Incl. Ledverlichting in de bogen van de kapel en nog meer verlichting aan zijkanten. (oprolbare) vloerbedekking en nog veel meer. Voor een zorgvuldig gebruik van het object worden er over en weer afspraken gemaakt die verder met een belangstellende besproken worden.

Huurovereenkomst en voorwaarden:
Huurovereenkomst: Model ROZ.
Waarbogsom: Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.
Looptijd: in overleg.
Opleveringsniveau: Met toebehoren.
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen.
Voorbehoud: goedkeuring eigenaar.

Bijzondere bepaling:
Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/huurder/onderhuurder/opdrachtgever.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten

Oppervlakte
150 m²
Bedrijfshal oppervlak
150 m²

Indeling

Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Winkelveldstraat 1 c

Prijs n.o.t.k.