Winkelveldstraat 1 c 5916 NX Venlo

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

WONEN EN WERKEN IN EEN VERBOUWDE KERK VAN HUIZEN NAZARETH IN 'T VEN!

Het gehuurde is een rijksmonument, oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1911. In 2018 heeft de kapel een ware metamorfose ondergaan. Van niets dan grijze muren, naar een spektakel van muurschilderingen en licht.
Onder de laag grijze verf bleek een schat aan authentieke muurschilderingen te zitten! Zo kijkt u bijvoorbeeld uw ogen uit op een prachtige, gedetailleerde, 100 jaar oude bloemenboog.
Er zaten oude nonnenkasten in de kapel. Deze hebben een metamorfose gekregen tot toiletten. Hierbij zijn de authentieke deuren gewaarborgd gebleven.
De markante glas- in- lood- ramen zijn aan de buitenzijde voorzien van voorzetramen, wat verwarmen gemakkelijk maakt.
Onder de volledige oppervlakte van de kapel ligt vloerverwarming. Geen koude voeten en gemakkelijk warm!

Er is een eigen, zelfstandige entree aan de Winkelveldstraat. U kunt gratis parkeren op de twee bijbehorende parkeerplaatsen. Verder is er gratis parkeren aan de straat met altijd ruim voldoende parkeerplek.
Nog veel meer gratis parkeerplaatsen vindt u net om de hoek, op 1 minuutje lopen, wanneer u richting het Noorderpoort bedrijven terrein rijdt.

WERKRUIMTE:
Deze unieke ruimte is uitermate geschikt voor meerdere doeleinden (kantoor, atelier, foto/yoga studio, tentoonstellingsruimte, kunstenaarswerkplaats in combinatie met wonen).
Het te huur aangeboden werkruimte is ruim 150m² groot. De ruimte is opgesplitst in een kantoor-/werk-/atelierruimte en heeft een keukenblok met vaatwasser en een toiletgroep.

WOONRUIMTE:
De woonruimte is ca. 100m² groot en bestaat op de begane grond uit een royale leefkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur, één slaapkamer, een badkamer met inloopdouche en twee toiletruimtes. Op de verdieping bevindt zich een prachtige, sfeervolle woonkamer met aansluitend een ruim balkon.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het object wordt gemeubileerd opgeleverd met maar liefst 60 nieuwe stoelen met genoeg bijbehorende tafels. Allen gemakkelijk afbreekbaar, met genoeg ruimte voor opberging. Verder een hoogwaardige gloednieuwe beamer Full HD 6 bij 4 meter beeld. Incl. Ledverlichting in de bogen van de kapel en nog meer verlichting aan zijkanten. (oprolbare) vloerbedekking en nog veel meer. Voor een zorgvuldig gebruik van het object worden er over en weer afspraken gemaakt die verder met een belangstellende besproken worden.

HUUROVEREENKOMST EN VOORWAARDEN:
Huurovereenkomst: Model ROZ.
Waarborgsom: Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur.
Looptijd: in overleg.
Opleveringsniveau: Met toebehoren.
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen.
Voorbehoud: goedkeuring eigenaar.

BIJZONDERE BEPALING:
Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/huurder/onderhuurder/opdrachtgever.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten

Oppervlakte
250 m²
Bedrijfshal oppervlak
250 m²
Perceel
1.081 m²

Indeling

Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Winkelveldstraat 1 c

Huurprijs op aanvraag