Olivier van Noortweg 4 5928 LX Venlo

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

MODERNE SHOWROOM MET WERKPLAATSEN OP ZICHTLOCATIE A-67 - TRADE PORT WEST

Via kun je de video bekijken!

Object:
Het object is in 2005 gebouwd en is opgetrokken als staalconstructie met gevels grotendeels als geprofileerde stalen platen, deels als aluminium puien, kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium met thermische beglazing en platte daken zijn afgewerkt met bitumineuze dakbedekking.

Locatie:
Gelegen op uitstekende zichtlocatie op het moderne industrieterrein ‘Trade Port West’ nabij onder andere bekende ondernemingen zoals Nedinsco, Arrow en Vista Print.

Bereikbaarheid:
Het object is op zichtlocatie gelegen van de autosnelweg A-67 van Venlo naar Eindhoven en is uitstekend bereikbaar. Een bushalte is op loopafstand van het object gesitueerd.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn in ruime mate parkeerplaatsen voorhanden.

Indeling object (in m² vvo):
Totaal beschikbaar metrage van ca. 7.000 m².

Partiële huur mogelijk vanaf 1.000 m².

Begane grond: showroom – geheel betegelde dames, heren en invalide toiletgroep met wastafels – lift (max.13 personen/1.000 kg) – pantry v.v. keukenblok met spoelbak – halfopen administratiekantoren/receptie – wasruimte – werkplaats 1 – opslagruimte – geheel betegelde heren toiletgroep met urinoirs en wastafels – magazijnruimte (twinfloor/entresol van 3 verdiepingen) – inpandige kantoren/receptie – geheel betegelde dames toiletgroep incl. voorportaal met wastafel – werkplaats 2 – werkplaats 3 v.v. putten.

Eerste verdieping: overloop – geheel betegelde dames, heren en invalide toiletgroep met douche en wastafels – technische ruimte – pantry met close in boiler, koelkast, vaatwasser en spoelbak –kantine – kantoren – vergader-/spreekruimtes – kleed/wasruimte v.v. wastrog en toiletruimte.

Tweede verdieping: overloop – geheel betegelde dames, heren en invalide toiletgroep met douche en wastafels – kantine inclusief aanrechtblok v.v. vaatwasser en spoelbak – opslagruimte.

Perceelsgrootte:
1 ha 64 a 82 ca.

Opleveringsniveau:
De showroom is representatief afgewerkt met o.a. een tegelvloer, dubbele toegangsdeur en lichtstraten. De kantoren zijn o.a. uitgerust met vloerbedekking, stucwerk wanden en systeemplafonds met verlichtingsarmaturen. De werkplaatsen en wasruimte zijn o.a. voorzien van monolithische vloeren, overheaddeuren, lichtstraten, bruggen, (mobiele) afzuigunits en olie/vet afscheiders. De inpandige kantoren/receptie zijn o.a. voorzien van een tegelvloer en systeemplafonds met verlichtingsarmaturen.

Informatie over de E&W installaties zijn op aanvraag beschikbaar.

Het buitenterrein is geheel verhard, omheind met een hekwerk, beveiligd en verlicht. Aan de Vasco da Gamaweg is een ruim buitenterrein ten behoeve van vrachtwagens inclusief een tweede in- en uitrit gelegen.

Glasvezel:
Realiseerbaar.

Huurcondities

Huurprijs:
Op aanvraag.

Huurtermijn:
5 jaar met 5 verlengingsjaren.

Huurbetaling:
Per drie (3) maanden vooruit te voldoen.

BTW-belaste verhuur:
Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW - norm) dan zal er een BTW - vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

Bankgarantie:
Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur inclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW.

Indexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks “alle huishoudens“ (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract:
Standaardmodel ROZ-contract model (kantoorruimte/bedrijfsruimte) met bijbehorende algemene bepalingen.

Voorbehoud:
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
7.000 m² (in units vanaf 1.000 m²)
Bedrijfshal oppervlak
7.000 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.