Newtonweg 20 5928 PN Venlo

€ 115.000 /jr

Omschrijving

Te huur: Bedrijfsgebouw bestaande uit bedrijfshal van circa 1360 m2 met laaddocks en kantoren van circa 440 m2.

Het object bestaande uit kantoren, een bedrijfshal en afsluitbaar buitenterrein, is gelegen op Venlo Trade Port West en oorspronkelijk gebouwd in 1992. In 1996 en 2003 is het object uitgebreid en het naastgelegen terrein biedt verdere uitbreidingsmogelijkheden. Heb object is opgetrokken als staalconstructie met gevels van de bedrijfshal grotendeels als damwandprofielplaten, deels betonnen borstwering en de kantoren als sandwichpanelen, de buitenkozijnen zijn uitgevoerd in aluminium met thermische beglazing en platte daken zijn afgewerkt met bitumineuze dakbedekking.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. De op- en afritten naar en van het autosnelwegennet Venlo - Eindhoven (A-67) zijn op korte afstand aansluitend aan het industrieterrein gesitueerd. De aansluiting met de A-73 (Venray - Nijmegen) is eveneens op zeer korte afstand gelegen. Station Blerick ligt op 2 kilometer afstand van het object en daarnaast zijn er diverse bushaltes in de omgeving. Hierdoor is het object ook met openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

Locatie:
Het onderhavige bedrijventerrein wordt gekenmerkt door productie- en logistieke bedrijven.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Indeling object (in m² vvo):
Totale verhuurbare vloeroppervlakte ca. 1.800 m² verdeeld over:

Kantoor (ca. 440 m²):
Entree - wachtruimte - gang - kantoorruimtes - vergaderruimtes - keukenblok met halogeen kookplaat, spoelbak, vaatwasser, koelkast en magnetron - geheel betegeld damestoilet met wastafel - poetskast met stortbak - geheel betegeld herentoilet met 2 urinoirs met dubbele wastafel - cleanroom met airshower (sinds enkele jaren niet meer in gebruik geweest) - technische ruimte met server, cv ketel (Remeha Gas 210 Eco), boiler (Daalderop, inhoud 120 liter) en aansluitingen voor gas, water en elektra - geheel betegelde doucheruimte met wastafel.

Bedrijfshal (ca. 1.360 m²):
Magazijn-/ opslagruimte voorzien van 2 x dockleveller/shelter - kantine - geheel betegelde toiletgroep met urinoir en wastafel - bedrijfsgedeelte (hoogte bedraagt ca. 20 meter) met weegbrug - technische ruimte - laadruimte met weegbrug.

Algemeen:
De kantoorvoorbouw is onder meer voorzien van vloerbedekking, deels stucwerk wanden, deels systeemwanden, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, airconditioning, brandmeldinstallatie en alarminstallatie. Verwarming van de kantoorvoorbouw geschiedt via centrale verwarming (radiatoren).

De bedrijfshal is deels voorzien van een monolitische betonvloer, deels betonvloer met coating, lichtstraten, rookgasafvoer luiken, 2 overheaddeuren, kraanbanen met een maximale toelaatbare hijslast van 1,6 ton en 1 ton en 2 weegbruggen met een maximale toelaatbare last van 60 ton en 40 ton. Voorts is de laadruimte ter hoogte van de overheaddeur voorzien van een luifel. Verwarming van de bedrijfshal geschiedt via direct gasgestookte heaters.

Het buitenterrein is vrijwel geheel verhard met klinkers, omheind met een hekwerk en ten behoeve van het object is een trafo gesitueerd.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Huur:
€ 115.000,- excl. BTW per jaar.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 115.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakten

Oppervlakte
2.240 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.800 m²
Kantoor oppervlak
440 m²
Perceel
19.992 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, sprinkler, heater, toilet, pantry, airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Newtonweg 20

€ 115.000 /jr