De Gruisdonk 8 5928 RT Venlo

Huurprijs op aanvraag € 775.000 k.k.

Omschrijving

Locatie:
Het object is gelegen op het bedrijventerrein Ubroek in het westen van Venlo en op een zichtlocatie aan de Venrayseweg.
Ubroek is een van de nieuwere bedrijventerrein van Venlo en ontwikkeld vanaf 2002. Het is gelegen tussen de bestaande bedrijventerreinen van Venlo Trade Port en de woonbebouwing van Blerick en kenmerkt zich met name door de automobielbranche.
Daarnaast vind je hier kleinschalige (schone) industriële en groothandelsbedrijven.

Bereikbaarheid:
Het object is met de auto zeer goed bereikbaar. De op- en afritten naar en van het autosnelwegennet Venlo - Eindhoven (A-67) en Venray-Nijmegen (A-73) zijn op korte afstand van het bedrijventerrein gesitueerd.
Door de ligging van Venlo nabij de Duitse grens is aansluiting op het Duitse autowegennet in de directe nabijheid. Directe aansluiting van het treinstation op het bedrijventerrein en de diverse aantal bushaltes in de directe omgeving zorgen ervoor dat het object ook met openbaar vervoer uitstekend te bereiken is.

Object:
Dit in goede staat verkerende bedrijfspand, bestaande uit kantoorruimtes/showroom en bedrijfshal is oorspronkelijk gebouwd in 2003. In 2015 zijn er in de voormalige showroom nieuwe kantoorruimtes gerealiseerd middels het box-in-box principe.
De kantoorruimtes en bedrijfshal zijn eenvoudig van elkaar te splitsen, daar beide gedeeltes zijn v.v. een eigen meterkast en eigen huisnummer. Het totale object is opgetrokken uit een staalconstructie met wanden uit sandwichpanelen en aluminium kozijnen met dubbelglas.
Het dak is opgebouwd uit geprofileerde en geïsoleerde dakplaten met een bitumineuze dakbedekking. Het buitenterrein is omheind en v.v. twee afsluitbare poorten.

Indeling:
Middels de ruime entree met dubbele loopdeur betreedt men de ruime hal v.v. grote raampartijen.
Deze entree waar ook de meterkast is gesitueerd geeft toegang tot de showroom, bedrijfshal, gang met server- en techniekruimte, keuken en toiletgroepen en de trap met toegang naar de kantoorruimtes op de eerste verdieping.
De entree en showroom op de begane grond worden gescheiden middels glazen wanden welke zorgen voor een luxe uitstraling. De showroom van c.a. 180 m² is ook wel te gebruiken als kantoorruimte.
De ruimte is v.v. een geluidsabsorberend plafond, airconditioning en gevlinderde betonvloer met vloerverwarming en vloerdozen met elektrapunten. Middels de dubbele deur is de kantoorruimte/conferentieruimte van c.a. 50 m² te bereiken.
Ook deze ruimte is v.v. een gevlinderde betonvloer met vloerverwarming en airconditioning. Op de gang is de keuken gesitueerd welke is v.v. een koelkast en elektrische boiler t.b.v. warm water.
Halverwege de gang is een gescheiden dames- en heren toilet met portaal met wastafel. Aan het uiteinde van de gang is de serverruimte met patchkast en airconditioning gelegen.

Op de eerste verdieping zijn 3 ruimte kantoorruimtes gelegen van circa 23 m², 43 m² en 77 m². Deze kantoorruimtes zijn v.v. vloerbedekking en systeemplafonds met separaat te reguleren airconditioning.
Via de overloop zijn de printer-/archiefruimte, entresol/opslag en een kleine kantoorruimte van circa 7 m² te betreden. Middels de entresol/opslagruimte komt met via de vaste trap in de bedrijfshal. Beneden de entresol is de kantine van circa 36 m² gesitueerd.

De bedrijfshal is v.v. een monolithisch gestorte vloeistofdichte betonvloer, gasheaters en plafondventilators, 4 elektrische overheadpoorten en krachtstroom.
De werkruimte van circa 16 m² is geheel betegeld, v.v. tegelvloer, systeemplafond en perslucht. Middels de werkruimte komt men in de wasruimte met separaat toilet.
De kantoorruimte van circa 35 m² heeft een aparte toegang (huisnummer 8a) met meterkast en hoge aansluitwaardes. De kantoorruimte is v.v. systeemplafond en tegelvloer. Vanuit hier is de gescheiden dames- en herentoilet met portaal met wastafel te bereiken.

Het buitenterrein is geheel omheind en biedt voldoende parkeerplaatsen.

Indeling in m² (v.v.o):
Kantoren Begane grond:
- Showroom : circa 180 m²
- Kantoorruimte 1 : circa 50 m²
- Serverruimte : circa 5 m²
- Techniekruimte : circa 4 m²
Totaal : circa 239 m²
Kantoren Eerste verdieping:
- Vergaderruimte : circa 23 m²
- Kantoorruimte 2 : circa 43 m²
- Kantoorruimte 3 : circa 77 m²
Totaal : circa 143 m²
Bedrijfshal Begane grond:
- Werkplaats : circa 329 m²
- Kantine : circa 36 m²
- Werkruimte : circa 16 m²
- Kleed-/wasruimte : circa 8 m²
- Kantoor : circa 35 m²
Totaal : circa 424 m²
Bedrijfshal Eerste verdieping:
- Printer-/archiefruimte : circa 9 m²
- Entresol/opslag : circa 53 m²
- Kantoorruimte : circa 7 m²
- Tussenvloer : circa 72 m²
Totaal : circa 141 m²

Totaal object : circa 947 m²
Buitenterrein : circa 654 m²

Bestemmingsplan:
Het object valt onder het vigerende bestemmingsplan "Ubroek" en heeft de enkelbestemming "Bedrijventerrein".
Binnen deze enkelbestemming zijn de volgende bedrijfsactiviteiten toegestaan: bedrijfsmatige activiteiten die vallen onder de categorieën 1 tot en met 3 en productie gebonden detailhandel.

Voorzieningen:
- Inbraak-alarminstallatie
- Brandslangen
- Serverruimte met patchkast
- Wtw-installatie
- Rookmelders
- Airconditioning
- Lichtsensoren
- Hoge aansluitwaardes elektra

Bijzonderheden:
Het object is eenvoudig in 2 delen gebruiken/verhuren, te weten in een kantoorpand met showroom en bedrijfshal. Beiden delen zijn v.v. van een huisnummer.
Huur van het object is bespreekbaar. Voor vragen neem gerust contact met ons op.

Koopcondities:
Vraagprijs: € 775.000,- kosten koper
Bankgarantie: ter grootte van 10% van de koopsom;
Koopcontract: Koopovereenkomst BOG conform NVM/VBO

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 775.000 kosten koper
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten

Oppervlakte
1.303 m²
Bedrijfshal oppervlak
947 m²
Terrein oppervlak
1.180 m²
Kantoor oppervlak
356 m²
Perceel
2.323 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, sprinkler, heater, toilet, pantry, airconditioning en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Gruisdonk 8

Huurprijs op aanvraag € 775.000 k.k.