Hudsonweg 3 a 5928 LW Venlo

€ 9.500 /mnd

Omschrijving

Te huur: geconditioneerde hal met kantoorruimtes verdeeld over 2 lagen op een uitstekende locatie op Trade Port West.

Object:
Het object is in 2005 gerealiseerd en is opgedeeld in een geconditioneerde hal van circa 810 m² en een kantoorruimte van circa 540 m² verdeeld over 2 lagen. Het pand is opgetrokken als staalconstructie met gevels gedeeltelijk van sandwichpanelen en gedeeltelijk sinusbeplating met isolatie. Het dak bestaat uit stalen dakplaten met bitumineuze dakbedekking. De bedrijfshal kent een vrije hoogte van ca. 9,5 meter en is voorzien van een elektrische overheadpoort (4 m¹ x 4,5 m¹) met tochtportaal . Maximaal toelaatbare vloerbelasting bedraagt 5.000 kg/m². De kantoorruimtes zijn v.v. systeemplafonds met LED-armaturen, airconditioning en te openen ramen.

Locatie:
De bedrijfsruimte is gelegen op een goede locatie op het moderne bedrijventerrein ‘Trade Port West’ nabij onder andere bekende ondernemingen zoals Arrow en Vista Print. Venlo heeft het grootste oppervlak bedrijventerreinen van Limburg. Deze moderne bedrijventerreinen zijn aangelegd volgens de laatste inzichten en de bereikbaarheid is ideaal. Alle bedrijventerreinen liggen direct aan of op korte afstand van de autosnelwegen A67 en A73 die zich kruisen in Venlo-West. Daarnaast zijn de verbindingen met Duitsland en het Europese achterland via de A67 en de A74 uitstekend. Behalve over de weg zijn de bedrijventerreinen ook goed bereikbaar via het spoor en over het water. De ECT rail- en bargeterminals dragen bij aan perfecte overslagmogelijkheden voor containers.

Bereikbaarheid
Het object is in de directe nabijheid gelegen van de autosnelweg A-67 van Venlo naar Eindhoven en met een goede verbinding met de A-73 en derhalve uitstekend bereikbaar. Een bushalte is op loopafstand van het object gesitueerd.

Globale indeling (in m² vvo)
Begane grond:

Bedrijfshal: circa 810 m².
Entree: circa 38 m²
Kantoor 1: circa 180 m²
Kantoor 2: circa 128 m²

Eerste verdieping:
Conferentieruime: 36 m²
Kantine: 44 m²
Kantoor 3: 35 m²
Kantoor 4: 17 m²
Kantoor 5: 45 m²
Serverruimte: 10 m²

Kantoren begane grond: circa 346 m².
Kantoren eerste verdieping: circa 233 m²
Bedrijfshal: circa 810 m²

Bijzonderheden:
- De hal is geconditioneerd en hierdoor geschikt voor de apothekersgroothandel.

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Huurcondities:
Huurprijs: € 9.500,- per maand excl. btw.
Servicekosten: nader te bepalen.
Huurtermijn: 5 + 5 jaar
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen.
Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW-norm) dan zal er een BTW-vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.
Bankgarantie: Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.
Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks “alle huishoudens” (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurcontract: Standaardmodel ROZ-contract model (kantoorruimte/bedrijfsruimte) met bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Energie Prestatie Certificaat
Indien een overeenkomst tot aan- of verhuur danwel aan- of verkoop tot stand komt met betrekking tot dit object heeft huurder of koper, afhankelijk van het type object, recht op een Energie Prestatie Certificaat (EPC). Indien u een dergelijk certificaat wenst, kunt u dit gedurende de onderhandelingen kenbaar maken bij VeTeBe BV.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 9.500 per maand
Aangeboden sinds
13 september 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
1.390 m²
Bedrijfshal oppervlak
810 m²
Kantoor oppervlak
580 m²
Vrije hoogte
9,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, topkoeling, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, sprinkler, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
16 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hudsonweg 3 a

€ 9.500 /mnd