Loek Nelissenstraat Kavel 8 5803 AB Venray

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

OBJECT
Op het industrieterrein de Hulst aan de Loek Nelissenstraat is "Kavel 8" ontwikkeld. Het verzamelgebouw is bedoeld als huisvesting voor het kleinbedrijf en bestaat uit 12 units. De 12 units zijn verdeeld in 8 tussenunits van ca. 150 m² en 4 hoekunits van ca. 225 m². De 12 units hebben een hoogte van 6,95 mtr (binnenmaat) en zijn gebouwd voor de verkoop-/verhuurmarkt. De units kunnen (zover de beschikbaarheid het toelaat) onderling gekoppeld worden.

LIGGING
Kavel 8 is gerealiseerd op business park ‘de Hulst’. Businesspark ‘de Hulst’ is een bedrijvenpark dat zich richt op kleinschalige bedrijven. Het maakt deel uit van industrieterrein ‘de Hulst I’ waar reeds diverse bedrijven gevestigd zijn. De laatste nieuwe ontwikkeling is het hoofdkantoor met productiehallen van Inalfa. De Hulst onderscheidt zich door de uitstekende bereikbaarheid via de N270 en de A73 (1 km). De haven van Wanssum is goed bereikbaar en ligt op een afstand van ca. 6 km. Spoorwegverbindingen in alle richtingen lopen via het station in Oostrum dat nagenoeg naast het Businesspark ligt.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'De Hulst I'. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'bedrijven categorie 2 t/m categorie 3.2'. Koper dient zelf bij de gemeente Venray te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

PARKEREN
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Iedere tussenunit beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen. De hoekunits hebben ieder 4 eigen parkeerplaatsen. Tevens zijn er 10 plaatsen voor gasten.

OPLEVERINGSNIVEAU
De units worden casco opgeleverd met een elektrische overheaddeur en meterkast voor stroom- en wateraansluitingen. Het verzamelgebouw wordt gasloos opgeleverd. Verder zijn de units voorzien van riolering. Tegen een meerprijs worden de units voorzien van een kantoorruimte (25 m²), kastruimte voor opslag, toiletruimte en pantry. De technische omschrijving kunt u terug vinden in de brochure.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het verzamelgebouw is gesplitst in 12 units. Gezamenlijk vormen de units één verzamelgebouw met een gezamenlijke gevel, een gezamenlijk dak en een gezamenlijk buitenterrein. Om dit in goede banen te leiden wordt er een Vereniging van Eigenaren (VVE) Verzamelgebouw – Kavel 8 opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De bijdragen aan deze VvE (kosten nader te bepalen) worden per eigenaar maandelijks in een gezamenlijke pot gestort. Vanuit deze gezamenlijke pot worden o.a. onderhouds- en reparatiekosten van de gezamenlijke onderdelen betaald.

HUURPRIJS
Huurprijs unit gelegen aan voorzijde van complex € 1.150,- per maand, unit aan achterzijde € 1.050,- per maand

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

OVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het laatst bekende standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

AANVAARDING
In onderling overleg.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 50 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
150 m²
Bedrijfshal oppervlak
150 m²
Vrije hoogte
7 m
Perceel
5.423 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Loek Nelissenstraat Kavel 8

Huurprijs op aanvraag