Keizersveld 103-105 5803 AP Venray

€ 80.000 /jr Prijs op aanvraag

Omschrijving

TE HUUR / TE KOOP: BEDRIJFSRUIMTE / SHOWROOM GEDEELTELIJK IN VERHUURDE STAAT

Algemeen
Het object omvat een geschakelde bedrijfsruimte ten behoeve van showroom gerelateerde bedrijven en is gelegen op een uitstekende locatie nabij de Maasheseweg en de af- en oprit van de snelweg A73. Het totale vloeroppervlak bedraagt circa 1.500 m2, waarvan circa 500 m2 in verhuurde staat en circa 1.000 m2 beschikbaar voor de verhuur. Het gebouw is gerealiseerd op een ruim perceel van 5.500 m2 en biedt derhalve voldoende ruimte voor parkeren en laden/lossen. Beide bedrijfsruimtes zijn voorzien van een overheaddeur met overkapping. De uitstraling, de kwaliteit en de locatie van het gebouw maken dit object uitermate geschikt voor bedrijven die zich willen profileren op een prominente plek.

Locatie
Het object is gelegen op een mooie zichtlocatie vanaf de Maasheseweg en bevindt zich op korte afstand van de op- en afrit van de snelweg A73 (Venlo – Nijmegen). In de nabije omgeving zijn kleine tot middelgrote ondernemingen gevestigd alsmede een ruim aantal auto gerelateerde bedrijven. Bedrijventerrein Keizersveld kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid alsmede door de representatieve uitstraling van de bedrijfsgebouwen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per auto is uitstekend. Bedrijventerrein Keizersveld is gelegen aan de snelweg A73, nabij de afslag 8 (Venray Noord). De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Vanaf het treinstation van Venray wordt een frequente busdienst onderhouden naar het gebied. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa 8 minuten loopafstand gelegen vanaf het object.

Bedrijfsoppervlakte
De totale bedrijfsvloeroppervlakte voor de verhuur bedraagt circa 1.000 m², waarvan circa 860 m² bedrijfsruimte / showroom en circa 70 m² kantoren (begane grond) en 70 m2 opslagruimte boven de kantoren.

Opleveringsniveau
Het gebouw wordt turnkey opgeleverd en heeft een hoogwaardige afwerking. De diverse ruimtes zijn onder andere voorzien van de navolgende zaken:

Kantoren annex showroom
- cv-installatie aangesloten op vloerverwarming en verwarmingsradiatoren;
- koelingsinstallatie in combinatie met mechanische ventilatie;
- afgewerkte wanden, vloeren en plafonds;
- ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- diverse glazen scheidingswanden;
- voldoende elektra- en data-aansluitingen;
- toiletgroep;
- pantry en een kantine met keukeninrichting;
- noodverlichting en brandpreventieve middelen.

Bedrijfsruimte
- gasgestookte heaters;
- circa 6 meter vrije hoogte;
- vloerbelasting 2.500 kg/m2, voorzien van coating;
- tl-verlichtingsarmaturen;
- 1 overheaddeur;
- houten verdiepingsvloer;
- voldoende elektra-aansluitingen, inclusief krachtstroom;
- kantoorruimte.

Buitenterrein
- buitenverlichting;
- vlaggenmasten;
- groenvoorzieningen;
- parkeerplaatsen.

Het gehele gebouw is tevens voorzien van een alarm- en brandmeldingsinstallatie, camerabewaking, noodverlichting en brandblusapparatuur.

Bestemming
Het perceel met de bijbehorende opstallen is geschikt voor bedrijven waarvan een belangrijk deel van de activiteiten plaatsvindt in kantoor- en/of showroom gerelateerde ruimtes. Volgens het vigerende bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met milieucategorie 3.2. Detailhandel is uitgesloten met uitzondering van productie gebonden detailhandel en detailhandel in auto’s, caravans, motorfietsen en vrachtauto’s. Internethandel is eveneens toegestaan.

Huurprijs
€ 80.000,00 per jaar, exclusief B.T.W..

Koopprijs (deels in verhuurde staat)
Op aanvraag

B.T.W.
Verhuurder / verkoper wenst te opteren voor B.T.W.-belaste verhuur / verkoop. Ingeval huurder / koper de B.T.W. niet kan verrekenen zal de huurprijs / koopprijs in overleg met huurder / koper worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste verhuur / verkoop.

Huurindexering
De huurprijs zal voor het eerst een jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenindex (CPI), reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 (vijf) of 10 (tien) jaren, gevolgd door verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaren.

Zekerheidsstelling
Ter zake van de koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom. Ter zake van de huurovereenkomst is een bankgarantie verschuldigd ter grootte van minimaal 3 maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Contract
Huurcontract gebaseerd op het model zoals in januari 2015 is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ). Koopcontract gebaseerd op het model zoals is vastgelegd door de NVM in samenwerking met het notariële broederschap (model 2014).

Oplevering
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Huurprijs
€ 80.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 85.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
1.500 m² (in units vanaf 1.000 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.430 m²
Kantoor oppervlak
70 m²
Vrije hoogte
6 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
5.500 m² (in units vanaf 1.000 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op minder dan 500 m

NVM makelaar

Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 18:00
Bel 013-5955955

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Keizersveld 103-105

€ 80.000 /jr Prijs op aanvraag