Keizersveld 45 5803 AM Venray

€ 47.500 /jr Prijs op aanvraag

Omschrijving

LIGGING
Gelegen op een zichtlocatie in de buurt van de A73. Het object ligt op bedrijventerrein Keizersveld met uitstekende verbindingen met het internationale snelwegennet. Het bedrijvenpark is ruim van opzet en huisvest o.a. bedrijven in de groothandel, autobedrijven en maakindustrie.
Het object is goed bereikbaar met eigen vervoer en is gelegen zeer korte afstand van de snelweg A73 (Nijmegen - Venlo - Roermond).

INDELING
Via de entree en de tochtsluis komt u terecht in een ruime en lichte lobby met een receptie. In de lobby heeft u de mogelijkheid om via de wenteltrap naar de bovenverdieping te gaan of om direct naar de (mogelijke) showroom te gaan. De receptie is zeer ruim te noemen en grenst gedeeltelijk aan de bedrijfshal. Op de begane grond bevindt zich verder een dames- en herentoilet en de pantry. De pantry heeft een inbouwkoelkast en aansluitingen voor een vaatwasser. Voorts is de huidige showroom ruim en ingericht met vitrine kasten, echter is dit geheel naar eigen wens in te richten. De ruimte is voorzien van vloerbedekking, de ramen zijn voorzien van screens.

Op de eerste verdieping bevinden zich één pantry en twee kantoorruimtes. De raampartijen op deze verdieping zorgen voor prettig lichtinval. De pantry is voorzien van een vaatwasser en elektrische boiler. De eerste kantoorruimte kan als vergaderruimte dienen en is voorzien van een muurkast, de tweede kantoorruimte is momenteel in gebruik als showroom.

Via de gang in de lobby komt u terecht in de bedrijfshal. De bedrijfshal is voorzien van een vloeistofdichte vloer en een mezzanine. De deur onder de mezzanine geeft toegang tot de gezamenlijke nooduitgang, welke voorts uit komt op de parkeerplaats. Een stalen trap geeft voorts toegang tot de technische ruimte waar de dubbele CV ketel (2007) hangt en het luchtbehandelingssysteem zich bevindt.
De geïsoleerde industriedeur is elektrisch bedienbaar en heeft een afmeting van 4020x4200 (bxh).

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Door het hele kantoor is luchtbehandeling aanwezig. De bedrijfshal is voorzien van krachtstroom en 2 heaters. Er is een brandalarm voor het gehele gebouw en een individueel inbraakalarm voor deze unit.

PARKEREN
Op het ruime buitenterrein zijn voldoende parkeermogelijkheden.

METRAGE
De bedrijfshal is circa 246 m². De kantoorruimte/showroom op de begane grond is ca. 288 m². De kantoorruimte op de eerste verdieping is ca. 88 m².

BESTEMMING
Het object kent de bestemming ‘Gemengd’ binnen het vigerende bestemmingsplan Keizersveld.
Voor meer informatie omtrent de bestemmingsplanmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Venray.

ENERGIELABEL
Het energielabel wordt aangevraagd door eigenaar.

HUURPRIJS
De huurprijs voor kantoorruimte huisnummer 45 zal moeten bedragen € 36.000,- en voor de bedrijfsruimte € 11.500,- per jaar te vermeerderen met BTW. Tevens is het geheel te koop, de metrage van het geheel is 2.270 m².

AANVAARDING
In overleg, mogelijk op korte termijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie / waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom.

OVERIGE CONDITIES
De overeenkomst wordt opgesteld volgens model NVM.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Huurprijs
€ 47.500 per jaar
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
622 m²
Bedrijfshal oppervlak
246 m²
Kantoor oppervlak
376 m²
Perceel
4.218 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Keizersveld 45

€ 47.500 /jr Prijs op aanvraag