• Verhuurd

Kuiperij 26 1185 XS Amstelveen

€ 35.000 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 januari 2023
Verhuurdatum
31 maart 2023
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Op een centrale en goed bereikbare locatie op het Amstelveense bedrijventerrein “Legmeer”, wordt TE HUUR aangeboden een multifunctionele, hoogwaardige BEDRIJFS-/SHOWROOM-/ OPSLAGRUIMTE. De totale oppervlakte op de begane grond bedraagt ca. 270 m² en er is een opslagruimte op de entresol ter grootte van ca. 28 m².

Algemeen:
Het bedrijventerrein “Legmeer” is een multifunctioneel gebied met bedrijven in diverse branches en disciplines. In de directe omgeving bevinden zich de hoofdkantoren van enkele toonaangevende bedrijven, waaronder Canon, New York Pizza en Martinez Chocolade, alsmede tal van lokale ondernemers.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bestaat uit:
- bedrijfsruimte begane grond incl. klein kantoor, toilet en entree: ca. 270 m² (ca. 9 x 30);
- entresol met opslagfunctie: ca. 28 m².
- optioneel zijn er ca. 72 stellingen ter overname, waardoor de capaciteit voor opslag wordt vergroot met ca. 216 m².

Het moderne gebouw is uitstekend onderhouden en kent een goede vrije hoogte van respectievelijk ca. 5.34 en 6.75 meter.

Voorzieningen/ installaties:
De bedrijfsruimte is met oog voor detail hoogwaardig afgewerkt en o.a. voorzien van:
- Toegangsdeur;
- Entreehal met meterkast, toilet, pantry en doorloop naar bedrijfsruimte;
- Klein, afsluitbaar kantoor;
- Geëgaliseerde betonvloer (vloerbelasting ca. 1.500 kg/m²);
- Diverse verlichtingsarmaturen;
- Elektrisch bedienbare overheaddeur (ca. 3.20 x 3.00 m.);
- C.V.-installatie met radiator;
- Verwarming bedrijfsruimte middels gasgestookte heater;
- Alarm-/ beveiligingssysteem;
- Pantry;
- De unit is voorzien van geïsoleerde vloeren, wanden en daken.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Amstelveen Zuid-West 2014”, d.d. 26 maart 2015 beschikt de locatie over de enkelbestemming “Gemengd-4”. Hieronder wordt ondermeer verstaan: bedrijven ten hoogste tot en met categorie 3.1, automobielbedrijven, cultuur en ontspanning, sport, maatschappelijke voorzieningen (met uitzondering van onderwijsvoorzieningen en kinderdagverblijven).

Voor exacte en actuele voorwaarden en overige invullingen of een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto?
Het object kent een uitstekende ligging en bereikbaarheid ten opzichte van Amsterdam Schiphol Airport en Bloemenveiling Aalsmeer en is onder meer ontsloten door de provinciale weg N201 en rijkswegen Amsterdam-Utrecht (A2), Amsterdam-Den Haag (A4), Amsterdam-Haarlem (A9) en de ringweg Amsterdam (A10).

Komt u met het Openbaar Vervoer?
De bushalte “Zagerij” is circa op 5 minuten lopen gelegen van het object. Vanuit hier bent u met buslijn 348 in ca. 30 minuten op NS-station Amsterdam Zuid, gelegen op de
Zuidas.
Tram 25 vertrekt vanaf halte “Sacharovlaan” (ca. 7 minuten lopen) en brengt u in ca. 20 minuten naar NS-station Amsterdam Zuid.
Vanuit hier heeft u uitstekende verbindingsmogelijkheden naar het centrum van Amsterdam, Schiphol en de rest van Nederland.

Parkeergelegenheid:
Direct voor de bedrijfsruimte is de mogelijkheid tot het parkeren van 1 tot 2 auto’s. Tevens is er uitgebreide (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren. Kortere termijnen in overleg bespreekbaar.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van
3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Huurder draagt zelf zorg voor contracten en financiële verrekening met nutsleveranciers, alsmede de werking en het onderhoud van de technische installaties behalve de C.V.-ketel.
Verhuurder draagt zorg, voor het eventuele onderhoud, reparatie en/of vervanging van de C.V.-ketel. De vaste bijdrage in de servicekosten hiervoor bedraagt € 17,50 per maand te vermeerderen met BTW.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Het gehuurde wordt bij aanvang van de huur opgeleverd en door de huurder aanvaard in de staat waarin het zich dan bevindt. Alle in het gehuurde aanwezige bouwkundige, technische en overige voorzieningen, welke niet tot het casco behoren, worden “om niet” door huurder overgenomen.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 35.000 per jaar
Servicekosten
€ 18 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
17 januari 2023
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten

Oppervlakte
298 m²
Bedrijfshal oppervlak
298 m²
Vrije hoogte
6,8 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op 500 m tot 1000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op 500 m tot 1000 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.