• Verhuurd

Cruquiusweg 94 S 1019 AJ Amsterdam

€ 1.800 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 juni 2020
Verhuurdatum
1 mei 2021
Looptijd
10 maanden

Omschrijving

Bedrijfsruimte / Keuken Productieruimte met kantoorruimte

Volledig ingerichte catering / productiekeuken met kantoorvoorziening gelegen in Amsterdam Oost op een afgesloten bedrijven terrein. Tevens is er een eigen parkeerplaats aanwezig en heeft het object een elektrische roldeur voor laden en lossen. Deze ruimte is o.a. ideaal te gebruiken als productie keuken voor de veeleisende catering ondernemer of als centrale keuken voor de horeca-ondernemer die externe productie faciliteiten behoeft.

De inventaris en inrichting is zeer compleet en voorziet in alle basis benodigdheden en voorzieningen zoals werkbanken, gasfornuis, oven, spoelstraat, stellingen, snijmachine, e.d. maar ook een professionele afwerking met gladde wanden, afzuiging en inbouw koel/vries faciliteiten.

Tevens is er een camera beveiligingssysteem aanwezig zowel inpandig als op het terrein.
Op de eerste verdieping treft naast een ingericht kantoor een kleine pantry, opslag en een mogelijkheid om te douchen.

Oppervlakte
Circa 60m2 b.v.o. begane grond (keuken productieruimte / bedrijfsruimte)
Circa 60m2 b.v.o. eerste verdieping (kantoor/opslag)
De oppervlaktematen zijn circamaten, de daadwerkelijke oppervlakte kan hiervan afwijken.

Opleveringsniveau
Het object wordt in huidige staat opgeleverd. Het gebouw is aangesloten op de gebruikelijke nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, gemeentelijke riolering, water en gas.
Het is toegestaan de aanwezige inventaris, installaties en voorzieningen om niet te gebruiken. Deze zullen na ommekomst van de overeenkomst in gelijke en complete staat verkeren (behoudens normale slijtage) als bij aanvang van de overeenkomst. De noodzakelijke vervangingen, onderhoud,.c.q. reparaties alsmede alle al dan niet verplichte keuringen zijn voor rekening van huurder. Tevens verklaart huurder de inventaris, installaties en voorzieningen in goede staat van onderhoud en compleet op te leveren bij beëindiging van de huur. Gebreken en/of onvolledigheden worden voor rekening en risico van huurder vervangen en/of verholpen. Gebreken van de inventaris, installaties en voorzieningen gelden niet als een gebrek als bedoeld in artikel 7:204 BW.

Huurprijs
€ 1.800,00 per maand exclusief btw per maand vooruit te betalen.

Servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt € 300,00 per maand exclusief btw. Dit ten behoeve van het gebruik van gas, water en elektra en vastrecht, afval afvoer en parkeerplaats nr. A-73.

Huurtermijn
5 + 5 jaar

Omzetbelasting
Met BTW belaste verhuur

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijf - 3

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief voorschot servicekosten en btw

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW. De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld in 30 januari 2015 aangevuld met bijzondere bepalingen van verhuurder. Met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 03-55.

Voorbehoud
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Disclaimer
De eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan de makelaar. Inlichtingen en voorstellen lopen via de makelaar.
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van de informatie kan door de makelaar echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een aanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.800 per maand
Servicekosten
€ 500 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
30 juni 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m²
Bedrijfshal oppervlak
120 m²

Indeling

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en in woonwijk
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.