• Verhuurd

Poortland 260 1046 BD Amsterdam

€ 2.400 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 oktober 2021
Verhuurdatum
11 november 2021
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Te huur in Amsterdam-Sloterdijk: bedrijfsruimte op tweede etage van Poortland 260

Op toplocatie langs de A-5 gelegen bedrijfsruimte te huur.
Deze op representatieve zicht locatie (aan de A5) gelegen bedrijfsruimte ligt op de tweede etage en verkeert in goede staat. Vanaf de buitenzijde eigen entree met toegang tot een representatief trappenhuis met een moderne toiletgroep op de te huren verdieping welke mede door de huurder gebruikt kan worden.

In totaal gaat het om een verhuurbaar vloeroppervlakte van 340m2, de ruimte zelf is 303m² groot. De ruimte bevindt zich op de tweede etage van een in 2012 gerealiseerd gebouw en is voor de eigenaar/gebruiker van de begane grond en eerste verdieping niet nodig, en derhalve beschikbaar voor een goede huurder.

Huurprijs:
€ 2.400 per maand exclusief BTW
Huurder zal in de huurovereenkomst verklaren, dat hij het gehuurde voor tenminste 90% gaat gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Ligging:
Uitstekende ligging van het gebouw naast de A-5 en direct bij de afslag naar Westpoort, in het bedrijvengebied Sloterdijk III.

Bestemming:
Het gehuurde is bestemd voor bijvoorbeeld kleine ambachtelijke bedrijven.
Bestemming bedrijf -3 is bestemd voor bedrijven uit categorie 2-4 met daarbij behorende en daaraan ondergeschikte voorzieningen zoals kantoor- en andere vergelijkbare nevenruimten. Per bedrijfsvestiging mag maximaal 30% van het vloeroppervlakte gebruikt worden als kantoor- of andere vergelijkbare nevenruimte. Deze kantoor- of andere nevenruimte moet ondergeschikt zijn aan, of behoren bij, een bedrijf. Zelfstandige kantoren zijn niet toegestaan.
Huurder dient zelf zorg te dragen voor bedrijfsvoering conform de mogelijkheden van het vigerende bestemmingsplan. Voor verdere informatie over de bestemming verwijzen we u naar Gemeente Amsterdam en naar

Bereikbaarheid:
Het object is goed bereikbaar direct gelegen naast de afslag Westpoort van de A-5 die de A-10 Noord naar de A-4 verbind.
Zo zijn onder meer de Coentunnel en de daarachter gelegen gebieden bereikbaar en aan de andere zijde onder meer Hoofddorp, Haarlem en Alkmaar, Rotterdam en Den Haag. Ook de luchthaven Schiphol is uitstekend bereikbaar.

Opleveringsniveau:
Ruimte wordt leeg opgeleverd
Eigen entree, hal met systeemplafond en inbouwverlichting en een elektrische roldeur aan de buitenzijde, op de tweede etage twee toiletten met voorportaal en wastafelmeubel

Speciale bepalingen
In het gehuurde mogen geen (bederfelijke) levensmiddelen worden opgeslagen.
Het gehuurde is niet bestemd voor wonen.
Er mogen in het gehuurde geen (huis)dieren aanwezig zijn.
De kosten van gas-, elektriciteit- en waterverbruik zullen evenals de kosten van overige aansluitingen voor rekening van huurder zijn.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2000=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar, eventueel de eerste termijn 2+3 jaar (minimum derhalve van twee jaar);

Betalingen:
Huur en BTW bij automatische betaling per maand vooruit.

Waarborgsom:
Drie maanden huur vermeerderd met BTW.

Huurovereenkomst Model ROZ Kantoor-/bedrijfsruimte 2015

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 2.400 per maand
Aangeboden sinds
21 oktober 2021
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
340 m²
Bedrijfshal oppervlak
340 m²
Vrije hoogte
31,5 m
Perceel
1.510 m²

Indeling

Voorzieningen
Toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.