• Verhuurd

Vuurwerkerweg 15 1032 KN Amsterdam

€ 850 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 juni 2023
Verhuurdatum
16 juli 2023
Looptijd
5 weken

Omschrijving

Deze multifunctionele bedrijfsruimte is gesitueerd in Buiksloterham en is TIJDELIJK te huur.

De bedrijfsruimte van 81 m² VVO bevindt zich op een goede locatie in Amsterdam-Noord. De ruimte is multifunctioneel en door de huurder gemakkelijk in te delen. De omgeving beschikt over verschillende bouwmarkten, groothandels en diverse horeca. De ruimte is beschikbaar vanaf 1/07/2023 en tot uiterlijk 31/06/2024 waarbij de verhuurder kan verlengen met telkens 2 maanden, indien de aanvang van de nieuwbouw later zal aanvangen.

INDELING
Entree via deur aan de voorzijde. De ruimte is opgedeeld in twee verschillende werkplekken en een afzonderlijke keuken. Verder beschikt de ruimte over eigen sanitaire voorzieningen.

BEREIKBAARHEID
Uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station en Amsterdam Oost gratis pont naar Amsterdam-Noord. Ook met de auto is het object vanaf de ring A10 goed bereikbaar via de Coentunnel, Piet Heintunnel en de IJ-tunnel.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
In totaal ca 81 m²

HUURTERMIJN
Het betreft een tijdelijke huursituatie tot uiterlijk 31 juni 2024. Indien de nieuwbouw aan het einde van de looptijd nog niet aanvangt kan door verhuurder in overleg met huurder worden verlengd met telkens 2 maanden.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt casco verhuurd. Vanwege de tijdelijke aard van de huurovereenkomst en het feit dat het pand zal worden gesloopt na de huurtermijn zal verhuurder geen enkele investeringen of onderhoud meer doen in/aan het pand. De huurder is verder vrij om op eigen kosten de indeling aan te passen naar eigen behoefte.

BETALINGEN
Huur en BTW per maand vooruit.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met de nutsleveranciers.

ZEKERHEIDSSTELLING
Uitgangspunt een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

CONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Aan deze huurovereenkomst zijn enkele clausules met betrekking tot het onderhoud en tijdelijke aard van het contract toegevoegd.

AANVAARDING
In nader overleg, vanaf 01/07/2023

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 850 per maand
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
81 m²
Bedrijfshal oppervlak
81 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en meubelboulevard

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.