• Verhuurd

Rietbaan 21 H 2908 LP Capelle aan den IJssel

€ 1.475 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 maart 2023
Verhuurdatum
22 mei 2023
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Betreft
Voor de verhuur is een functionele bedrijfsunit beschikbaar, bestaande uit ca. 90 m² bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 90 m² op de verdieping gelegen aan de Rietbaan 21 H te Capelle aan den IJssel. Het project bestaat uit acht moderne bedrijfsruimtes.

Locatie en Bereikbaarheid
Het Hoofdweggebied is gelegen direct langs de Rijksweg A-20 (Rotterdam-Gouda-Utrecht) en de Hoofdweg, de hoofdontsluiting van het bedrijventerrein, en tevens de verbindingsweg naar de in ontwikkeling zijnde wijk Nesselande. De bereikbaarheid per auto is uitstekend door de in de directe nabijheid gelegen op- en afritten van de Rijksweg A-20.

Indeling
Circa 90 m² bedrijfsruimte op de begane grond
Circa 90 m² opslagruimte op de verdieping

Voorzieningen
De bedrijfsruimte is voorzien van:
• Onderheide betonvloer;
• Elektrisch bedienbare overheaddeur;
• Loopdeur;
• Brandslanghaspel;
• Toilet;
• Pantry.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.475,= per maand excl. BTW en servicekosten.

Huurtermijn
In overleg

Opleveringsniveau
Genoemde huurprijs is gebaseerd op een oplevering in huidige staat.

Oplevering
In overleg

Voorschot servicekosten
De servicekosten bedragen € 28,= per maand exclusief BTW

Bijzonderheden
Auto gerelateerde werkzaamheden zijn niet toegestaan

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW. Het storten van een waarborgsom is bij huur van dit object niet mogelijk.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.475 per maand
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014

Oppervlakten

Oppervlakte
180 m²
Bedrijfshal oppervlak
180 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.