• Verhuurd

Schrepel 5 D 1648 GC De Goorn

€ 850 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
24 juli 2019
Verhuurdatum
28 september 2020
Looptijd
14 maanden

Omschrijving

Deze ruime, lichte en professioneel ogende bedrijfsunits, hebben een zeer gunstige ligging vlak bij de op- en afrit van de A7. De units zijn geheel naar eigen wens in te delen, goed geïsoleerd en beveiligd. Het buitenterrein wordt door de verhuurder schoon en netjes gehouden. Eventueel kan er een kantoorruimte gecreëerd worden.

INDELING
Het pand bestaat uit meerdere zelfstandige bedrijfsruimtes waarvan er op dit moment één unit van ca. 240 m2 beschikbaar is. Het gehele pand is omzoomd met een hekwerk en goed toegankelijk via de drie schuifpoorten aan de voorzijde. Per unit zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar, meer plaatsen zijn bespreekbaar.

De unit heeft een geïsoleerde overhead-deur van 4,3 meter breed en 4,5 meter hoog, waardoor u met een hoge auto naar binnen kan. De unit is goed geïsoleerd en goed beveiligd.
Iedere unit heeft een aparte voordeur en een raam. Achter de voordeur kan een hal gemaakt worden. In de hal bevindt zich een trap naar boven, een toilet en een meterkast.

De begane grond vloer (120 m2) heeft een zwaar onderheide vloeistofdichte betonvloer met een maximale vloerbelasting van 1000 kg/m2.
De units zijn voorzien van
• Verlichting
• Krachtstroom
• Verwarming met heater.
• Een combiketel voor warm en koud water.
• Glasvezel.

Door de vele daklicht platen is de verdiepingsvloer een lichte en open ruimte. Hier kan een kantoorruimte gemaakt worden. De unit heeft een snelle glasvezelaansluiting t.b.v. internet en telefoon. De maximale vloerbelasting van de verdiepingsvloer is 200 kg/m2.

LOCATIE
De unit bevindt zich op het gunstig gelegen bedrijventerrein Vredemaker Oost, te midden van de driehoek Hoorn, Alkmaar en Heerhugowaard. Het bedrijventerrein bevindt zich aan de provinciale weg N194 en slechts drie km van de A7. Via de N194 bent u in bent u in enkele minuten op de snelweg. De afstand tot Amsterdam is 28 km.

BESTEMMING
Bij de gemeente Koggenland valt het perceel binnen het bestemmingsplan ‘Vredemaker-Oost’. Op dit bedrijventerrein bevindt zich lichte industrie, kantoren, groothandel, ICT enz. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Koggenland.

CONDITIES
De huurtermijn is 1 jaar met steeds 1 jaar verlenging.
De huur is exclusief btw en energiekosten. De unit is voorzien van tussenmeters voor stroom en gas. De gebruikte energie wordt naar ratio verrekend. Dit geld ook voor gemeentelijke en waterschapsbelastingen.

Voorafgaand aan de verhuur eist de verhuurder een bankgarantie of vooruitbetaling ter grootte van drie maanden huur inclusief btw. Indien de activiteiten van de huurder leidt tot een hogere verzekeringspremie komt dit voor rekening van de huurder.

Voorbehoud: Goedkeuring en gunning eigenaar.
Stalling op het buitenterrein is niet toegestaan.

OPLEVERING
De unit is klaar voor gebruik aanpassingen zijn in overleg mogelijk.

BIJZONDERHEDEN
Het buitenterrein wordt verzorgd door de verhuurder. Zodat alles schoon en netjes blijft. Als huurder krijgt u eigen banners met uw bedrijfslogo en uw huisnummer. De banners komen bij uw voordeur en langs de weg.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 850 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 950 per maand
Aangeboden sinds
24 juli 2019
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
240 m²
Bedrijfshal oppervlak
240 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.