• Verhuurd

Waldorpstraat 389 2521 CJ Den Haag

€ 1.800 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 november 2021
Verhuurdatum
20 december 2021
Looptijd
5 weken

Omschrijving

TE HUUR
Waldorpstraat 389 te Den Haag

****************************************************************************************************

OBJECT

Totaal 154m2 (kantoor-/bedrijfsruimte) aan oppervlak ! Het complex is in 2015 gebouwd en bestaat officieel uit 2 bouwlagen. Het gehele pand is in goede staat, zeer representatief en de (bedrijfs)ruimte is voorzien van een 2 overheaddeuren, 2 kantoorruimtes, 2 tussenverdiepingen (ideaal als opslagruimte), een aparte personeningang en 2 eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein.

Indeling: entree (personen ingang) straatkant, hal, middels tussendeur en of 2 overheaddeuren (achterkant/voorkant) toegang naar een mooie open ruimte in L-vorm van ca. 1080x800 deels 435 met een plafondhoogte van maximaal 4.35 mtr. tot minimaal 2.05mtr., op de begane grond is een urinoir en een wastafel aanwezig.

Middels 2 trappen zijn de tussenverdiepingen bereikbaar welke ideaal zijn als opslagruimtes van respectievelijk 525x325 en 325x395.

2e verdieping: overloop, modern vrij hangend toilet met fontein, vaste kast met opstelplaats HR combi ketel, 2 zeer lichte royale kantoorunits van respectievelijk 680x420 en 600x380 waarvan 1 unit met kitchenette voorzien van stenen aanrechtblad, inbouw koelkast en vaatwasser.

****************************************************************************************************

PARKEREN
Er wordt bij de bedrijfsruimte 2 eigen parkeerplaats geleverd waarvan beide op een afgesloten binnenterrein. In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk.

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen, in het centraal gelegen, herontwikkelingsgebied van Laakhaven. Het gebied was ooit de Haagse binnenhaven met een directe verbinding met het spoor, centrum en nationale infrastructuur.

Tegenwoordig kenmerkt de omgeving zich door de vele nieuwe kantoren, Haagse Hogeschool, Mondriaan College, het grootste overdekte winkelcentrum van Den Haag ''De Megastores", spoorwegstation Den Haag Hollands Spoor en de nieuwe appartementencomplexen zoals ‘The Waldo’. Het gebied heeft een dynamisch karakter met een grote aantrekkingskracht op jongeren en ondernemende pioniers. Het gebied verandert in een hippe stadswijk, met nieuwe hotspots in Den Haag, waar mensen willen wonen, werken en ontspannen.

BEREIKBAARHEID
Met eigen vervoer is het object uitermate goed bereikbaar. Deze bedrijfsunit is centraal gelegen in Den Haag en daarmee vanuit alle kanten goed bereikbaar. Tevens bereikt men binnen slecht vijf minuten via de Binckhorstlaan, of via de Rijswijkseweg het rijkswegennet A-12, A-13 en A-4 naar respectievelijk Utrecht, Rotterdam en Amsterdam.

OPENBAAR VERVOER
Door de nabije ligging van het intercitystation Den Haag Holland Spoor, waar ook een groot aantal trams- (8,9,10,11,12,16 en 17) en buslijnen (5,18,20,26,28,30 en 54) samenkomt, is het object uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

OPLEVERING
Oplevering kan direct plaatsvinden.

De unit is keurig afgewerkt en voorzien van:

- 2 overheaddeuren;
- Aparte personen entree;
- CV-installatie (HR intergas);
- Uitgebreide groepenkast;
- Internet aansluiting aanwezig.
- Bedrijfsruimte / showroom / kantoorruimte
- Totaal 2 eigen parkeerplaatsen waarvan beide op een afgesloten binnenterrein en waar men middels een overheaddeur toegang heeft tot het pand;
- Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren (in overleg);
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum vindt er huurverhoging plaats;
- Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur, inclusief B.T.W;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.800 per maand
Aangeboden sinds
12 november 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten

Oppervlakte
135 m² (in units vanaf 3 m²)
Bedrijfshal oppervlak
84 m²
Kantoor oppervlak
51 m²
Vrije hoogte
4,4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry en te openen ramen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Betrokken makelaar

NVM makelaar

OV-makelaars

Bel 070-3995141

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.