• Verhuurd

Industrieweg 16 D 5753 PC Deurne

€ 55 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 mei 2021
Verhuurdatum
10 juni 2021
Looptijd
5 weken

Omschrijving

Modern bedrijfspand beschikbaar voor de verhuur op bedrijventerrein "Grote Bottel” in Deurne. Het bedrijfspand is onlangs opgeleverd en wordt gekenmerkt door haar moderne uitstraling en multifunctionele indeling. Bij de realisatie van het gebouw is gekozen voor het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen wat de kwaliteit absoluut ten goede is gekomen.

Het bedrijventerrein “Grote Bottel” waar het bedrijfspand op is gevestigd, staat bekend om haar diversiteit van aanwezige bedrijven en een goede ontsluiting. Via de verschillende uitvalswegen, waaronder de Binderendreef, zijn onder andere de N270 (Helmond – Venray) en de A67 (Eindhoven – Venlo) goed bereikbaar. Door de diverse bushaltes en het NS station in Deurne is het bedrijfspand eveneens met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Oppervlakte

Bruto vloeroppervlakte: circa. 1.852 m2

Perceeloppervlakte: circa. 3.780 m2

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over deze bedrijfspand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Industrieweg 16 D in Deurne aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Kantoorruimte en deelverhuur

Het bedrijfspand wordt in de huidige staat aangeboden, maar in overleg met de verhuurders is de mogelijkheid aanwezig om een inpandig kantoor van maximaal 50 m2 te realiseren of de bedrijfsruimte in delen op te splitsen. De kleinst mogelijke unit heeft een vloeroppervlakte van circa. 732 m2 BVO.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de voorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Buitenterrein en parkeren

Op het buitenterrein rondom het bedrijfspand zijn in totaal 17 parkeerplaatsen aanwezig. Het achtergelegen buitenterrein is enkel bedoeld voor het laden- en lossen van goederen.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het perceel een “Bedrijf” bestemming waardoor bedrijven tot en met milieucategorie 2 tot en met 3.2 zijn toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Aluminium kozijnen
- Betonvloer
- Krachtstroom (3 x 80 amp.)
- LED – verlichting
- Brandpreventiemiddelen
- Vier elektrische overheaddeuren
- Toilet
- Spoelbak
- Verwarming is in overleg mogelijk
- Vrije hoogte: circa. 7 meter
- Vloerbelasting: circa. 3.000 kg/m2

Huurcondities

Huurprijs: € 55,- per m2 per jaar exclusief BTW.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar.

Servicekosten: Niet van toepassing.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Industrieweg 16 D in Deurne aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 55 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
5 mei 2021
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
1.852 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.852 m²
Vrije hoogte
7 m
Draagvermogen
3.000 kg/m²
Perceel
3.780 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.